Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week krijg je de Flairvibrator voor maar € 2,50 extra bij je favo magazine!

Eva’s edito: ‘Er is een hittegolf en wij hebben net een rist hete zomernummers voor jullie klaarstaan’

Flairs Hot Summer Weeks zijn van start gegaan! Deze week vind je niet alleen een prikkelend zomerverhaal in je favo magazine, maar ook onze populaire Flairvibrator voor maar 2,50 euro extra. En ook de komende weken hebben we nog heel wat leuks voor jou in petto.

Kijk, dan komt er een hittegolf aan en hebben wij net een rist hete zomernummers voor jullie klaarstaan. Drie acties die de temperatuur nog wat extra opdrijven: een prikkelend zomerverhaal van collega en lievelingsauteur Kaat De Kock waar je helemaal in kan verdwijnen, volgende week krijg je een bundel met onze allerbeste Happy Endingverhalen voor op jullie nachtkastje, en de laatste week van juli trakteren we op een liefdeskaartspel speciaal ontwikkeld door onze seksuologe Ina Van Ransbeeck. Dus ja, het zal deze zomer wel goed zitten met de erotiek en sensualiteit.

Maar gelukkig zit Flair ook vol verfrissende tips om af en toe toch het hoofd koel te houden. In deze editie kijk ik extra uit naar het artikel van journaliste Kaatje (blz. 22 in je Flair) over waarom je niet kapot hoeft te gaan aan ambitie. Wat meer life, wat minder work: die balans kan levensnoodzakelijk zijn. Deze zomer waak ik er extra over. Vaak is de vakantieperiode bij Flair net níét rustig. Wij zijn er gewoon nog elke week in de krantenwinkel, dus vangen we de vakantieperiodes van collega’s voor elkaar op. Wie vertrekt, kan dat met een gerust hart doen. Wie blijft, zorgt eventjes voor alles. En dat lukt prima omdat we dan erg mild zijn voor elkaar. Niet te veel meetings, een dagje minder naar kantoor en soms gewoon eens werken vanuit een zonnige locatie, zodat je tussendoor even met de voetjes in het zand (of een ijsbadje) kan.

Werk jij deze warme dagen ook gewoon door? Draai je haar dan in een van onze hitteproof TikTok-kapsels (ik ga voor de lage dot met sjaaltje), zoek inspiratie bij de luchtigste modetrends volgens modejournaliste Catherine en – bovenal – keep it real. Je hoeft niet jaloers te worden bij ieders perfecte Instagramplaatjes van op vakantie terwijl jij met een rood hoofd aan je laptop zit, want weet dat achter die picture perfect kampeerfoto aan het meer zeker een maxifles muggenmelk zit. Kijk maar op blz. 56 in je Flair, waar influencers hun BeReal-kant tonen.

Flairs Hot Summer Weeks

19/7: vibrator voor maar € 2,50 extra.

26/7: gratis boekje The Best of Happy Ending.

2/8: gratis Love Game, hét spel voor een betere liefdes- en seksconnectie, door Flairseksuologe Ina Van Ransbeeck.

Flairvibrator

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '