Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

In je Flair van deze week vind je beautytips van experts voor deze zomer.

Eva’s edito: ‘Het werd wel érg warm in de zonnebank en ik voelde mijn hoofd alsmaar roder worden’

Hoofdredactrice Eva moet iets opbiechten: ze ging ooit onder de zonnebank. Iets wat ze geen twee keer herhaald heeft. In je Flair van deze week vind je beautytips van experts voor deze zomer.

Ik moet iets opbiechten. Ik ging ooit onder de zonnebank. Erger nog, ik kocht een tienbeurtenkaart. Er zijn verzachtende omstandigheden. Ik was piepjong en ik ging op een verre reis en had ergens gelezen dat je je huid maar beter kon voorbereiden op die felle zon. De beautyjournalistiek was duidelijk nog niet wat die nu is.

Er was een klein salon bij me om de hoek. Een beetje een gekke plek wel, waar de specialisatie eigenlijk waxen was. Waxen van ook de moeilijk bereikbare plekjes. Ik spotte het voor het eerst daar op de prijslijst: ontharing van de bilnaad. Ik was me er toen niet van bewust dat daar ook haar stond en dat het weg moest. Maar achteraan in de winkel stond dus ook één zonnebank. Dus ging ik me daar maar even een halfuurtje als een braadworstje tussen de twee grillplaten in leggen. Gek brilletje op, beschermende gel gesmeerd (geen idee wat dat spul eigenlijk zou beschermen, want er zat geen filter in). ‘En ga nu maar ontspannen!’ zei de eigenaar.

Van ontspannen kwam er weinig in huis, dat voelden jullie al komen. Het werd erg warm tussen de grillplaten. Ik voelde mijn hoofd roder worden. Nu ik zelf jaren beautyjournaliste ben geweest, weet ik dat dit én niet goed was voor mijn huid én mijn onderliggende couperose. Toen kwam in het hokje naast me iemand voor een van de andere specialiteiten op de prijslijst. Minuten later klonk er flink wat gegil aan de andere kant van het deurtje. Bij die bilnaad op de prijslijst stond niet voor niets tussen haakjes (pijnlijk).

Mijn temperatuur bereikte een hoogtepunt en ik haalde mijn halfuur zelfs niet. De beurtenkaart verdween in de papiermand. Ondertussen ben ik grote fan van selftan (ja, dat kan zonder oranje te worden) en is mijn huid me eeuwig dankbaar. Om maar te zeggen: de beautytips van experts voor deze zomer (blz. 38 in je Flair) kan je wél met een gerust hart lezen.

Flairs Hot Summer Weeks

19/7: vibrator voor maar € 2,50 extra.

26/7: gratis boekje The Best of Happy Ending.

2/8: gratis Love Game, hét spel voor een betere liefdes- en seksconnectie, door Flairseksuologe Ina Van Ransbeeck.

Flair Love Game

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '