Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik wilde eens zien wat er daarbuiten nog was. En wat was het daar leuk!'

Eva’s edito: ‘Toen ik single werd, was mijn comfortzone aan diggelen geslagen’

Toen hoofdredactrice Eva single werd, werd daarmee ook haar comfortzone aan diggelen geslagen. Iets wat nog zo slecht niet bleek te zijn.

Life happens at the end of your comfort zone. Ik heb deze quote vast al ergens op een koffiemok staan of gepind op een virtueel prikbord. Maar is dat wel echt zo? Is het leven leuker als je durft en af en toe een pasje links of rechts van wat aangenaam voelt zet? Of zijn degenen die gewoon content genieten van de rust in huis, tuin en onder dat boompje het gelukkigst? En is dat laatste niet gewoon makkelijker?

Redactrice Arkasha maakt er deze week een interessant stuk over. Ik herken er veel in. Die eerste keer alleen op café, naar een feestje gaan waar je strikt genomen niet bent uitgenodigd (Maar eerlijk? Als jij de dansvloer op gang trekt, wie wil je dan niet op z’n feestje?). Eens gewoon zonder excuses nee durven zeggen. Een presentatie geven zonder verpinken – uiterlijk dan toch. De eerste keer mijn rijangst overwinnen en meteen naar ergens diep in de Ardennen rijden.

Veel van die momenten kwamen toen ik na een lange relatie single werd en een beetje alleen kwam te staan. Mijn comfortzone was volledig aan diggelen geslagen. Dus dan leek het wel logisch om eens te gaan zoeken wat er nog was. En wat was het daar leuk! Een paar dingen vielen me niet mee. Alleen reizen bijvoorbeeld. Ik vind het zo bijzonder als mensen het doen. Stoer, leerrijk, once in a lifetime.

Ik deed het instapmodelletje, een weekje yoga-surf met acht vreemden. Ik was dus eigenlijk alleen maar op mijn eentje op de vlucht en in de taxi naar het stukje hemel op aarde aan de Portugese kust. En toch was dat er al te veel aan. Ik voelde me enorm eenzaam en vergat daardoor te genieten. Blijkt dus dat ik ongeveer alle comfort kan missen als ik reis, behalve dat van een vriend of vriendin.

Nog een comfortzone die ik liever niet verlaat? Mijn stijl. Hoewel ik dol ben op mode en beauty, zullen mensen niet snel verbaasd zijn over mijn look als ze me zien. Koop ik toch in een impuls iets geks, dan staat het ongetwijfeld snel weer op Vinted. Dus nee, die eenhoornoorwarmers die mijn dochter me opzette voor deze foto zijn geen blijvertje…

Achter de schermen

Webjournalisten Ysaline en Chloë sliepen in het Upstairs Hotel in Oostende, waar de wekker ontiegelijk vroeg afging om bij dag en dauw naar de pier te trekken. Alles voor de mooiste belichting om onze Flair Chillax te promoten!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Flairvibrator

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' '