Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Bij je Flair van deze week zit een gratis beautyproduct en we vertellen je over ons allereerste Beauty Festival samen met Feeling.

Eva’s edito: ‘In het ziekenhuis mocht ik mijn bobonne opmaken zodat ze tot het einde straalde’

Bij je Flair van deze week zit een gratis beautyproduct en we vertellen je over ons allereerste Beauty Festival samen met Feeling. Hoofdredactrice Eva heeft al sinds ze kind was een liefde voor beauty, en dat mede dankzij haar bobonne.

Beautyjournalist worden. Het was mijn droom al toen ik als klein meisje met mijn bobonne voor de spiegel stond. Ze toonde me al haar beautygeheimen – altijd je huid reinigen ’s avonds, zij deed het met water dat ze vooraf gekookt had, zodat er niet meer te veel kalk in zat. Ze gaf uitleg bij de producten die ze gebruikte, samen lazen we heel de verpakking. Zo hoorde ik voor het eerst over hydrateren en exfoliëren. Ik mocht een vleugje van haar parfum (LouLou), ging met een streelzacht watje met rozenwater over mijn wangen, kreeg een likje crème op mijn neus. Alleen van haar lipsticks moest ik afblijven, want die hield ze zorgvuldig schoon (‘Lipstick deel je niet!’).

Toen mijn droom later was uitgekomen, werd zij helaas ziek. In het ziekenhuis bracht ik haar de laatste nieuwe prachtige lipsticks die ik op de redactie had gekregen om te testen. En elke avond mocht ik haar opmaken zodat ze tot het einde straalde en geurde naar LouLou. De liefde voor beautyproducten, die raak ik nooit meer kwijt. Ik lees nog steeds heel de verpakking en ik word nog altijd ongelofelijk blij van nieuwe lanceringen en van lipsticks. Ik verwacht trouwens geen wonderen van al die potjes en crèmes, de magie zit ’m in het feit dat je zo geniet van dat momentje zorgen voor jezelf. Dat momentje voor de spiegel dat alleen van jou is.

Deze editie van Flair zou mijn bobonne dus gewéldig gevonden hebben. Er zit een gratis beautyproduct bij voor die onmisbare eerste beautystap: reinigen! En we vertellen je over ons allereerste Beauty Festival samen met Feeling. Wat ben ik trots dat we dat kunnen organiseren, samen met zoveel leuke beautypartners, ik droomde er al lang van. Hopelijk halen de bezoekers er een beetje van diezelfde beautymagie uit. Een nieuwe lipstick, een likje crème, een vleugje parfum en heel veel experts die je vertellen wat je allemaal op die verpakking leest. Ik ga een heel weekend genieten, dat is zeker.

Achter de schermen

Van kleedkamer naar studio: wij mochten binnenkijken in de kleedkamer van de RWDM Girls.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '