Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Komen jullie 30 en 31 oktober ook naar onze Flair Chilllax in Maasmechelen?

Eva’s edito: ‘Al na 5 minuten had ik mijn budget opgeshopt, met 5 keer een gebroken hart tot gevolg’

Voor deze Flair ging ik samen met collega’s Catherine en Marie naar Maasmechelen om de leukste plekken en shops te spotten. En als je op onze ervaring mag afgaan, wordt het weer een topeditie van Flair Chillax. Maar ik vertel jullie graag even wat je niet op de foto’s ziet…

Dat ik al na de eerste vijf minuten mijn voorziene budget had opgeshopt bijvoorbeeld. En daarom de volgende dag nog vijf keer mijn hart voelde breken toen ik wéér het stuk van mijn dromen zag. Terwijl Marie twee dagen lang heeft gewikt en gewogen, waardoor ze een weloverwogen aankoop deed op zondag, net voor we vertrokken. Lesson learned.

Dat we het veel te warm hadden in onze ‘najaarsoutfits’ omdat het de dag van de opnames een heerlijk nazomerweertje was (check die zonnebrillen). Dat drie keer uitgebreid eten (dankjewel Jody van Maasmechelen Village pr voor de heerlijke culinaire stops) op een opnamedag best veel is, zeker als je daarna nog in badpak op de foto moet in de ronduit gewéldige Elaisa spa.

Dat we een beetje hebben valsgespeeld omdat we in tijdsnood kwamen en ons met een jeep naar het uitkijkpunt van het nationaal park hebben laten brengen. Die zonsondergang wacht nu eenmaal niet tot wij onze wandelschoenen gevonden hebben in de lichtjes chaotische kofferbak.

30 en 31 oktober

Dat we daarna zo dol waren op onze hotelkamers in Carbon Hotel in Genk dat we daar nog een hele Whatsappconversatie over hielden in plaats van toch maar in bed te kruipen… om dan een uur later te sturen: ‘Krijgt iemand die sfeerverlichting uit?’ Hightech lichtknopjes, het is soms een ontdekkingstocht. En dat we na de wine-tasting bij Genoels-Elderen onze koffer nog wat voller geladen hebben…

Je ziet het… het was zo leuk als op de foto’s. Komen jullie 30 en 31 oktober ook? Ik duim voor een prachtig herfstweertje én de aankoop van je dromen (of je die nu na vijf minuten al doet of pas na twee dagen).

Flair Luxeweken

Deze week gaat de derde week van onze Flair Luxeweken in. Dat wil zeggen: vier weken lang luxe voor héél erg kleine prijsjes bij je Flair. Deze week kan je voor 35 euro per persoon een nachtje spenderen in een luxehotel.

luxehotel

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '