https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Deze maand staat alles in het teken van Luxe for Less bij Flair.'

Eva’s Edito: ‘Wij leggen jou in de watten én je hoeft er je huis of baby niet voor te verkopen’

Soms word ik toch wel erg verwend. Met deze job en de leuke extra’s die erbij horen. Als ik het vertel aan vriendinnen, willen ze stuk voor stuk mijn job. Maar dan wel zonder het schrijven van dit edito (wil werkelijk niemand overnemen) en zonder de vele meetings.

Maar de persconferenties: daar zou ik elke keer een stand-in voor kunnen vinden. Logisch ook. Want persconferenties in de lifestylewereld zijn fun, daar ga ik niet over liegen. Het is op zich al leuk om nieuwe collecties, collabs of merken te ontdekken, maar de merken presenteren ze ook steeds op een Pinterestwaardige manier. Zo zat ik voor de launch van de collectie van Lauren Versnick voor Diamanti Per Tutti aan een prachtige tafel in een veld met prachtige mensen rondom me. Om van het eten nog maar te zwijgen.

Of toen Sergio Herman een nieuw aperitief voor Martini lanceerde… ook niet zo’n slechte avond. Bij hem gaan eten stond al lang op mijn bucketlist, alleen vergat ik er steeds voor te sparen. En de beste beautyproducten als eerste testen, nog zo’n luxe! Rotverwend, ik zei het al. Maar wat natuurlijk wel helpt, is dat ik die dingen niet altijd zelf hoef te betalen. Want luxe is tof. Maar wél duur. En dan is het keuzes maken. Je kan niet én de handtas van je dromen én een nieuwe heerlijke dagcrème én een ontspannend weekendje weg. Maar daar hebben wij een oplossing voor!

Deze maand staat alles in het teken van Luxe for Less bij Flair. Wij leggen jou uitgebreid in de watten én je hoeft er je huis of baby niet voor te verkopen. Van steengoede Belgische beauty voor een lief prijsje over sprookjesachtige weekendjes weg met korting tot een Chillax-event in Maasmechelen Village, waar je de mooiste designeroutfits shopt voor duizelingwekkend lage Flairprijzen. Schenk alvast een glaasje bubbels in en kies je luxevoordeel bij Flair de komende weken. Wedden dat jij je op het einde van deze maand ook rotverwend voelt? You’re welcome!

En dan is er taart

En dan is er taart

En dan is er taart

Artdirector Line bestelde deze prachtige taart bij Julie Biscuit voor dochtertje Maries tweede verjaardag en zette er zelf nog diertjes op.

Of het zoets smaakte? Kijk zelf maar naar deze foto! Meer heerlijke taarten op blz. 72.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content