https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ook bij Flair plannen we een feestje, want we hebben een nieuwe website!

Eva’s edito: ‘Voor het eerst moet ik weer antwoorden dat ik de hele maand geen gaatje vind’

En hoe is het met jullie? Hebben jullie al een eerste clubavond achter de rug? Of een feestje thuis met vrienden? Een eerste concert?

Onze redactrice Hinda ging tijdens het eerste officiële partyweekend in onze opdracht feesten, en wel zo veel mogelijk. De foto’s en verhalen waarmee ze terugkwam, getuigen van een overweldigend gevoel van vrijheid en geluk. Die lachende gezichten! Ook op de redactie voelen we de vrijheid. Er kan weer zoveel. Soms zetten we de eerste pasjes nog wat aarzelend, met een mondmasker aan ons oor bungelend. Sommigen springen er volop in. Maar het is gebeurd. Feestjes, evenementen en concerten, maar ook samen op kantoor werken, brainstormen in één – niet-digitale – ruimte… Het kan weer.

Het is best vermoeiend, want je hebt weer veel meer praatjes bij de koffiemachine, de werkdagen worden langer, hetzelfde gebeurt met de files en de sociale kalender loopt vol. Voor het eerst moet ik weer antwoorden dat ik in de hele maand oktober niet meteen een gaatje kan vinden. Maar voor onverwachtse spontane feestjes vind ik die gaatjes wél. Want ja, we mogen dit vieren. We weten nog niet heel goed wat de langetermijneffecten van deze periode zullen zijn. We voelen ze wel dreigend in onze nek ademen. Prijzen gaan overal omhoog. Panden waarin vroeger leuke koffietentjes of winkeltjes zaten, staan leeg. Een huis kopen wordt schier onmogelijk. Dus ja, we gaan vieren wat we wél herwonnen hebben om de energie te hebben om ook al de rest aan te kunnen.

Nieuwe website

Wij plannen alvast ook een feestje, want tussen de soep en de biopatatten en na een eindeloze reeks Zoommeetings hebben we toch ook maar mooi een nieuwe website voor Flair gecreëerd. Leuker, frisser, mooier en sneller, en hij heeft ook een heerlijke video- en podcastzone. Een site die klaar is om alle feestjes, hotspots en leuke dingen in het leven te vieren. Hoera voor Flair.be (en de nieuwe collega’s daar: welkom, Margot, Annelies en Naomi).

Flair Luxeweken

Deze week gaat de tweede week van onze Flair Luxeweken in. Dat wil zeggen: vier weken lang luxe voor héél erg kleine prijsjes bij je Flair. Deze week aan de beurt? Een luxe scrub van het Belgische merk Self.

Self scrub

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Flairapp. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content