Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Anke Desmet

Schrijf je nú in! De eerste 400 gaan met een goodiebag t.w.v. € 30 weer naar huis.

WEEKENDTIP: herontdek het toffe Oostende tijdens onze Flair Chillax op zaterdag 4 en zondag 5 december

De redactie

Tijdens onze Flair Chillax op zaterdag 4 en zondag 5 december 2021 (her)ontdek je het hippe Oostende in Flairstijl… met heel wat kortingen, drankjes en cadeautjes, dus.

Wij houden van onze lezers en volgers! Daarom lokken we jullie zo nu en dan naar een leuke stad om er samen met ons te genieten van onze Flair ChillaxNext up: Oostende! Op zaterdag 4 en zondag 5 december zal je daar van heel wat kortingen, cadeautjes en lekkers kunnen genieten.

Je kiest zelf of je op zaterdag of zondag komt... of je maakt er gewoon een weekendje van! Met de Flairshop-, -smul- en -ontdekroute die we speciaal voor jou uitstippelden, ben je zeker een weekendje zoet.

Goodiebags voor de snelle vogels

Maar uiteraard zouden we onszelf niet zijn als we niet nóg een extraatje voor jou in petto hadden. De eerste 400 shoppers die zich op aanwezig zetten op het Facebook-event én zich hieronder inschrijven, krijgen een goodiebag t.w.v. € 30 mee naar huis. Bij de gelukkigen? Kom je goodiebag dan tussen 11u en 15u afhalen op Winter in het Park in het Leopoldpark én geniet er van een drankje op onze kosten!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content