Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Dimitri Lowette voor Flair

Deze week vind je in Flair onze swimwearspecial waarin 20 lezers in alle maten met trots hun beachbody tonen.

Eva’s edito: ‘Iedereen heeft een bikinibody, alleen dat zelfvertrouwen laat het soms wat afweten’

Deze week vind je in Flair onze swimwearspecial waarin 20 lezers in alle maten met trots hun beachbody tonen. Vorig jaar stond onze Flairredactie model, waaronder ook hoofdredactrice Eva.

Yes, onze badpakkenspecial is er weer! Het is te zeggen, onze swimwearspecial. Want badpak, zwembroek, bikini, boerkini, het maakt niet uit: belangrijkste is hoe jij je voelt als je het draagt. Vorig jaar stonden wij als Flairredactie zelf op deze pagina’s. Want ja, we tonen heel vaak onze liefste lezers in al hun schoonheid, maar het was toen ook eens aan ons om te bewijzen dat we geloven in waar we voor staan: dat iedereen een beach body heeft. Nog steeds word ik aangesproken over die foto’s, het is de foto op mijn Instagramfeed met de meeste hartjes, die in dit geval heel écht voelden. Ik kijk er ook heel positief op terug.

Elk jaar lukt het makkelijker om kandidaten voor dit initiatief te vinden. Hoe mooi is dat! Deze keer zaten redactrice Catherine en fotografe Morgane maar liefst drie dagen in de studio. Merci, merci aan alle modellen dat jullie met ons aan deze boodschap wilden werken. En ook aan de liefste Romy dat ze onze bodyconfidentcoach wil zijn. Ze geeft deze week de kick-off in Flair met haar beste tips om te gaan voor een zomer vol self-love, maar daarna hoor je ook nog meer van haar op Flair.be. Ik heb zelf al veel aan haar tips gehad. Op momenten van twijfel (want hé, laten we niet gek doen, die hebben we allemaal) pas ik ze toe: een lekkere bodyolie smeren, een lesje pilates voor een trotse houding, een namiddag wellness met een vriendin of vooral, een pauze op socials. Het helpt allemaal om me beter te voelen en zin in de zomer te krijgen.

En met die mindset ging ik dit jaar geïnspireerd door alle prachtige shoppings van onze stilisten een nieuwe bikini kopen. Een heerlijk knalrood exemplaar (sinds vorig jaar in dé badpakkenshoot echt mijn kleur). In tien minuten was de klus geklonken. Want ja, iedereen heeft een bikinibody, alleen die bikinimind en het zelfvertrouwen laat het soms wat afweten. En daar gaan we voluit voor, samen met Romy en de hele redactie. Wedden dat je na het lezen van dit nummer een sprintje naar het strand trekt?

Achter de schermen

Aurahealing uitgetest!

Aurahealing uitgetest!

Aurahealing uitgetest!

Redactrice Naomi testte een aurahealing uit voor ons artikel over alternatieve therapieën. Benieuwd naar wat dat is en wat haar ervaring was? Je leest er alles over op blz. 54 in je Flair.

Schitteren in bikini!

Schitteren in bikini!

Schitteren in bikini!

Stage lopen bij Flair betekent ook… inspringen op een fotoshoot wanneer er een lezeres ziek is! Stagiaire Martha poseerde als een volleerd model. Op blz. 15 in Flair schitteren 20 lezeres in onze bikinishoot!

Encanto-decor

Encanto-decor

Encanto-decor

Hoewel redactrice Laura een grote Bridgerton-fan is, kan ze zich – getuige haar Acapulco-stoel – het meest vinden in het kleurrijke Encanto-decor uit het terrassenartikel op blz. 72 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '