Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week vind je in Flair heel wat reisinspiratie.

Eva’s edito: ‘Laat dit je gids zijn om eens die bestemming te proberen waar je nog nooit aan gedacht had’

Deze week vind je in Flair heel wat reisinspiratie. Dankzij onze travel special is er voor ieder wat wils! En dat is natuurlijk nodig na deze lange periode van moeizaam reizen.

Waar halen jullie reisinspiratie? Hoewel het handig is om gewoon online iets te boeken, vind ik het toch altijd fijn om via via te weten te komen waar de leukste plekjes zijn. Via vrienden, via Instagram, via een blog of via reviews van vorige bezoekers. Zo krijg je al een beetje inside-information mee en voel je je al snel thuis, waar je ook terechtkomt. De meest bijzondere plekjes vind je ook niet via de pakketreizen of slechts na een hele zoektocht. Een shortcut is dan handig.

Ik heb het geluk dat ik al een hele carrière samenwerk met de beste reisexperten, zodat ik altijd aan hen raad kon vragen. Ook bij Flair is dat niet anders. Zo weet Judith altijd de mooiste huisjes te boeken waar je ook met je gezin terechtkan. Marie weet dan weer precies te vertellen welke steden je net nu zou moeten gaan ontdekken. En Jolien vertelt me zo enthousiast over kampeerplekken dat ik toch overweeg ooit mijn tentangst opzij te zetten.

Zo vonden we dus de inspiratie voor deze travel special van Flair. Laat dit je gids zijn om eens die bestemming te proberen waar je nog nooit aan gedacht had. Kijk of jouw lievelingsbestemming erin staat en of wij misschien nog een extra tip hebben voor een fijn restaurantje ter plaatse. Of laat gewoon een pagina openliggen voor je lief met een hotelletje erop waar je altijd al eens wilde logeren.

Online is er trouwens nog veel meer te ontdekken, want daar deelt de hele redactie het mooiste plekje waar ze ooit al kwamen. Het zijn van die plekjes die je liever voor jezelf zou houden, dus, euhm… vertel het niet verder. Dit blijft tussen ons! Maar als je daar een van ons zou tegenkomen, kom dan zeker even dag zeggen. Ik wens jullie na deze lange periode van moeizaam reizen alvast een zalige droomreis toe, of dat nu veraf is of dichtbij, erg luxe of back to basics, naar de drukte van de stad of naar het meest afgelegen bergmeertje. Voor ieder reistype is er iets in deze Flair te vinden. Happy travels!

Achter de schermen

Bewuster genieten op vakantie

Bewuster genieten op vakantie

Bewuster genieten op vakantie

Redactrice Laura: ‘Sociale media vormen een deel van mijn job. Op reis probeer ik mijn telefoongebruik dan ook drastisch te verminderen. Die vakantiekiekjes delen kan altijd later nog.’ Check ons stuk over bewuster genieten op vakantie op blz. 34 in je Flair.

Flaircaravan

Flaircaravan

Flaircaravan

Yes, de Flaircaravans zijn terug! Vorig jaar ging chef online Robine logeren in de prachtige plantentuin in Meise. Goed nieuws: ook dit jaar zal daar een Flaircaravan te boeken zijn! Kan je niet wachten? Meer info vind je op blz. 40 in je Flair.

Duurzaam reizen

Duurzaam reizen

Duurzaam reizen

Redactrice Arkasha: ‘Ik reis vaak en ver, en dat is niet erg duurzaam. De gesprekken met de vrouwen op blz. 62 in Flair hebben me geïnspireerd om in de toekomst niet alleen met zon, cultuur en budget rekening te houden, maar ook met duurzaamheid.’

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Travel Special

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '