Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Bikini bruin en geel geruit € 14,99 - kimono gebloemd en gestreept: € 19,99 - zonneklep € 9,99 - C&A en c-a.com © Marie Monsieur voor Flair

Registreer je nu en boek je nachtje als eerste!

YES: onze twee Flaircaravans trekken deze zomer opnieuw het land rond

Bikini bruin en geel geruit € 14,99 - kimono gebloemd en gestreept: € 19,99 - zonneklep € 9,99 - C&A en c-a.com © Marie Monsieur voor Flair

Hoera! Onze Flaircaravans zijn helemaal terug van weggeweest. Net zoals vorige zomer houden ze ook dit jaar halt op de allergezelligste, uniekste locaties. En jij kan er als eerste bij zijn!

Van half juni tot half september zullen onze twee Flaircaravans opnieuw ons land rondtrekken en halt houden bij de mooiste stukjes natuur. En je zal keuze genoeg hebben want er zijn dit jaar maar liefst elf verschillende locaties.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De formule blijft dezelfde: een zalige overnachting met z’n tweetjes in een van onze Instagramproof Flaircaravans in het midden van de natuur op de meest idyllische groene plekjes in eigen land. Jullie krijgen bij aankomst een aperobox van HelloFresh én alle ingrediënten om een heerlijke Batida Piña Colada te maken. En bang om kou te lijden is niet nodig, ’s avonds kan je namelijk nog lang genieten met een lekker warmtekussen van Stoov. Bovendien gaan jullie allebei naar huis met een goedgevulde goodiebag (t.w.v. € 75 per goodiebag) en dat allemaal voor de belachelijke totaalprijs van € 80.

Pre-registreren geblazen

Omdat alle overnachtingen vorig jaar in amper twee uurtjes volledig uitverkocht waren, geven we je dit jaar opnieuw de kans om je te pre-registreren. Zo krijg jij binnenkort als eerste de kans om een nachtje te boeken in een van onze twee Flaircaravans. Registreer je hier (vóór 13 juni) en duid 14 juni om 12 uur alvast met héél erg veel kleurtjes en hartjes aan in je agenda. Dan starten de boekingen voor geregistreerden.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content