Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Laura Vleugels voor Flair

Registreer je nu en boek je nachtje als eerste!

YES: onze Flaircaravan trekt deze zomer opnieuw het land rond

Hoera! Onze Flaircaravan is helemaal terug van weggeweest. Net zoals vorige zomer houdt ons caravannetje ook dit jaar halt op de allergezelligste, uniekste locaties. En jij kan er als eerste bij zijn!

Van half juni tot half september zal onze Flaircaravan opnieuw ons land rondtrekken en halt houden bij de mooiste stukjes natuur. En je zal keuze genoeg hebben want er zijn dit jaar maar liefst acht verschillende locaties.

De formule blijft dezelfde: een zalige overnachting met z’n tweetjes in onze Instagramproof Flaircaravan, ingericht door CASA, in het midden van de natuur op de meest idyllische groene plekjes in eigen land. Jullie krijgen bij aankomst een aperobox van HelloFresh én een flesje Freixenet Cava Italian Rosé om de avond goed in te zetten. Bovendien zullen jullie van HelloFresh ook alle ingrediënten ontvangen om een heerlijk diner (tip: ga voor een eenpansgerecht 😉) én een ontbijt voor twee te maken. En bang om kou te lijden is niet nodig, ‘s avonds kan je namelijk onder je dons en verzwaringsdeken van Emma Matras kruipen. Bovendien gaan jullie allebei naar huis met een goedgevulde goodiebag (t.w.v. € 105 per goodiebag) en dat allemaal voor de belachelijke totaalprijs van € 80.

Flaircaravan
© Laura Vleugels voor Flair

Pre-registreren geblazen

Omdat alle overnachtingen vorig jaar in amper twee uurtjes volledig uitverkocht waren, geven we je dit jaar opnieuw de kans om je te pre-registreren. Zo krijg jij binnenkort als eerste de kans om een nachtje te boeken in een van onze twee Flaircaravans. Registreer je hier (vóór 5 juni) en duid 6 juni om 10 uur alvast met héél erg veel kleurtjes en hartjes aan in je agenda. Dan starten de boekingen voor geregistreerden.

Flaircaravan
© Laura Vleugels voor Flair

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content