Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het gevoel dat je na een zomer vol vrijheid plots weer in het keurslijf van negen tot vijf geperst wordt.'

Eva’s edito: ‘Ik heb last van het ““septembergevoel””‘

Dankzij de actiemaand van Flair heb je een beetje minder last van dat ‘septembergevoel’ waar hoofdredactrice Eva het in deze edito over heeft. Deze week krijg je korting voor een tripje naar de beautyfarm, volgende week boek je een B&B met superkorting en we sluiten af met een driegangendiner voor twee.

‘Als ik mijn ogen nog maar net heb geopend, hoor ik al berichten over hoe de stijgende prijzen ons de das omdoen. Ongeveer twee seconden daarna vraagt mijn dochter hoe nauw we het precies nemen met die leerplicht. Ik snap haar wel, ik heb ook last van het “septembergevoel”. Het gevoel dat je na een zomer vol vrijheid waarin je vaak niet wist hoe laat het was en je heel de tijd op slippers liep, je plots weer in het keurslijf van negen tot vijf geperst wordt met nieuwe schoenen die nog een beetje knellen. Dat laatste is nogal letterlijk te nemen, mijn dochter zat met een knoert van een blaar na vier dagen non-stop pronken met haar 1 september-laarsjes.

Ik heb het ook elke keer weer, al werk ik eigenlijk gewoon door in de zomer met een paar weekjes vrij, maar de eerste weken van september voel ik me plots weer meer volwassen. Er komt weer een maaltijdplan op het krijtbord. Ik stel een nieuw 1-minuut-doucheplan voor aan het gezin als reactie op mijn energiefactuur.

En als ik eens knipper met mijn ogen, is het plots november. De dagen lijken voorbij te vliegen. Wat voor mij helpt, is dan mini-vakantie-momentjes plannen voor het najaar, zodat je iets hebt om naar uit te kijken. Dat lukt overigens uitstekend dankzij de actiemaand van Flair. Deze week krijg je korting voor een tripje naar de beautyfarm, volgende week boek je een zalige B&B met superkorting en we sluiten af met een heerlijk driegangendiner voor twee. Niet te missen zou ik zeggen!

Ook leuk: je uitleven met de nieuwe mode. September is traditioneel ook fashionmaand. Dit keer doe ik het volgens de regels die moderedactrice Catherine voorstelt. Dan kost het je geen vermogen, maar draag je wél de outfits waarin je je echt goed voelt. Een beetje kleur, een beetje comfort en waarom toch ook niet eens iets heel opvallends. Ik ben dol op de looks van de fashionable people vanaf blz. 54 in je Flair. Septembergevoel? Yes, but make it fashion.

Achter de schermen

Fotostudio voor één dag.

Fotostudio voor één dag.

Fotostudio voor één dag.

Werken voor Flair = af en toe je huis ter beschikking stellen voor fotoshoots. De slaapkamer van redactrice Charlotte werd voor één dag fotostudio voor onze kapselshoot op blz. 35 in je Flair.

Festival fun.

Festival fun.

Festival fun.

Ons onlineteam werkte (en amuseerde!) zich weer te pletter op de festivals. Zien we jullie volgend jaar terug?

Jumpsuits for the win!

Jumpsuits for the win!

Jumpsuits for the win!

Moderedactrice Chloë: ‘Wanneer ik me niet zo goed in mijn vel voel en geen tijd of moeite in mijn outfit wil stoppen, grijp ik altijd naar jumpsuits, want die zitten comfortabel én ogen erg stijlvol. Leuke schoenen en een dito tas erbij, en klaar ben je.’ Meer feelgoodmode ontdek je op blz. 26 in je Flair.

Ontbijt

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '