Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Na onze cover met Eva Tuytelaers lanceerden we de oproep om eerlijke foto’s van post-partumlichamen te delen met #ditismijnpostpartum, en daar kwam veel reactie op.

Eva’s edito: ‘Het begint met elkaar te tonen: dit is normaal, het is goed zoals het bij jou is’

In de week dat Eva Tuytelaers op onze cover stond, lanceerden we een oproep om ook jouw eerlijke foto van post-partumlichaam te delen op Instagram. En daar kwam heel veel reactie op, tot groot jolijt van hoofdredactrice Eva.

Na onze cover met Eva Tuytelaers, net na haar bevalling, lanceerden we samen de oproep om eerlijke foto’s van post-partumlichamen te delen met #ditismijnpostpartum, en daar kwam heel veel reactie op. Ik word daar enorm blij van. Want Eva opperde het zelf nog aarzelend: ‘Misschien helpt dit andere vrouwen?’ En ja, het helpt. Ik kreeg berichtjes van vriendinnen die net bevallen waren of op het punt van bevallen stonden dat die beelden hen deugd deden. Veel jonge mama’s deelden de foto’s. Fijn toch, dat we elkaar zo kunnen steunen?

Het begint met elkaar te tonen: dit is normaal, het is goed zoals het bij jou is. Want wat bleek? Veel vrouwen voelden zich toch weer alleen met hun zorgen over dat nieuwe lichaam. En dat neemt wat openheid en eerlijkheid dus meteen weg. Laten we vooral dat tegengewicht bieden tegen het picture perfect-verhaal dat we al veel te lang volgen. Redactrice Charlotte ging met baby op reis met een camper. Nog zoiets wat er altijd gewééééééldig kan uitzien op de gecureerde foto’s en filmpjes op sociale media. Het was ook top, maar er was ook rommel. Er waren traantjes. Het was spannend. En er waren oplossingen. Interessant toch?

Dit is trouwens geen pleidooi om nooit nog ongebreideld enthousiast over iets te zijn. Als mensen me naar mijn zomervakantie vragen, antwoord ik ook heel overtuigd: DIE WAS FANTASTISCH! Terwijl er ook muggen waren en stresskes in de auto en volgeboekte restaurants en dus honger en ruzie over hoe we het best de kamer koelden in de hittegolf. Maar als je die op het einde van de rit vergeten bent, omdat je 99 % van de tijd met een gelukzalige grijns zat te genieten van het strand, een bord verse zeevruchten, eindelijk een heel boek uitlezen of gewoon het gezelschap, dan mag je ook vaststellen dat je vrij dicht bij picture perfect kwam. En ook dat is oké.

Achter de schermen

Inspringen op onze modeshoot.

Inspringen op onze modeshoot.

Inspringen op onze modeshoot.

Wat doe je als een van de modellen last minute afzegt? De stagiaire inschakelen! Tijdens een kijkstage bij ons marketingteam beleefde Lise de dag van haar leven toen ze mocht inspringen op onze modeshoot. De outfit van styliste Kiki (links op de foto) stond haar nog geweldig ook, kijk maar op blz. 35 in je Flair!

Passport makeup challenge.

Passport makeup challenge.

Passport makeup challenge.

Beautyredactrice Charlotte ging de passport makeup challenge zelf uittesten en was nog nooit zo blij met haar pasfoto. Het resultaat zie je op blz. 28 in je Flair.

Make-up een tweede leven geven.

Make-up een tweede leven geven.

Make-up een tweede leven geven.

Wij zochten de beste tips bij elkaar om je oude en kapotte make-up een tweede leven te geven. Ben je benieuwd? Kijk dan snel op blz. 44 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Ontbijt

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '