Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week ligt onze gloednieuwe Babyspecial in de winkel!

Eva’s edito: ‘Mijn buik wiebelde nog, mijn vel voelde slapper en ik had de lekkende borsten. Dát is post partum.’

Deze week ligt onze gloednieuwe Babyspecial in de winkel. Hoofdredactrice Eva herinnert zich haar post partum-periode nog alsof het gisteren was. En nee, dat ging niet gepaard met een strakke buik. Daarom is de pas bevallen Eva Tuytelaers die deze week op onze cover staat geknipt voor de rol.

Ik ontmoette onze covergirl Eva Tuytelaers voor het eerst toen ik zelf pas mama was geworden, en ik was meteen gewonnen voor haar open manier van praten over het moederschap. Ondertussen heeft zij een kerngezonde derde zoon en een bloeiende Instagrampagina met veel volgers die genieten van haar eerlijke visie en beeldtaal. Ik wist dus heel snel dat Eva en kleine Rui de gedroomde modellen voor onze cover waren. Zij is de geknipte ambassadeur voor deze babyspecial, die een eerlijke, fijne en ontroerende gids voor nieuwe mama’s wil zijn.

Toen ik na de bevalling de media volgde, was ik extra geërgerd door de gefotoshopte beelden van pasbevallen mama’s die er piekfijn uitzagen. Borsten pront ontbloot, buik weer helemaal strak. Zo voelde ik me helemaal niet. Mijn buik wiebelde nog, mijn vel voelde slapper en de lekkende borsten waren niet meteen het handigste accessoire bij fashionable outfits. Dát is post partum. Eva en Rui straalden twee weken na de bevalling op onze fotoshoot en ontroerden heel het team.

Ik laat haar ook graag zelf even aan het woord: Eva Tuytelaers: ‘Ik wilde graag een écht pasbevallen lijf laten zien. Eentje dat niet zomaar terugveert naar zijn oorspronkelijke vorm, want die druk voel ik zelf ook nog steeds. Als ik andere mama’s hiermee in hun kracht kan zetten, doe ik dat graag. Ik voel me niet zo zelfverzekerd in dit lichaam, maar als ik eerlijk ben, voelde ik die onzekerheid ook toen mijn lichaam meer aan “de norm” voldeed. Tijdens deze fotosessie maakte ik me dus eens geen zorgen over cellulitis, eventueel lekkende borsten, een uitstekende navel en een post-partumbuik, maar ging ik alleen na of de make-up en styling wel bij me pasten. Ik wil niets verbloemen en wil net laten zien hoe anders een lichaam kan zijn na een zwangerschap. En dat dat oké is. Ik heb wél geprobeerd om me vooraf te scheren, ook al is je huid nog heel gevoelig na een keizersnede. Maar één taboe per keer is ook al goed, niet (lacht)?’

Achter de schermen

Allernieuwste beautyproducten.

Allernieuwste beautyproducten.

Allernieuwste beautyproducten.

Baby Niel, het nu vier weken oude zoontje van artdirector Line, kwam nét op tijd ter wereld om de allernieuwste beautyproducten uit te testen. Welkom, lieve Niel!

Pukkelpop.

Pukkelpop.

Pukkelpop.

Team Flair.be schuimt deze zomer alle festivals af op zoek naar de leukste outfits en mooiste makeuplooks. Je kan hen deze week nog spotten op Pukkelpop.

Slapende baby.

Slapende baby.

Slapende baby.

Is er iets zo rustgevend als een slapende baby? Zoveel hartjes voor baby Rui!

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Babyspecial

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '