Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De momfluencer poseerde amper 2 weken na haar bevalling voor onze lens!

Koop nú onze gloednieuwe Babyspecial met de pas bevallen Eva Tuytelaers op de cover

Dit jaar tonen we een écht post-partumlichaam op de cover van onze Babyspecial. Haal onze eerlijke, fijne en ontroerende gids voor nieuwe ouders nu in huis!

Een groot deel van het Flairpubliek zit op de leeftijd van (denken aan) kinderen krijgen, een periode die gepaard gaat met veel twijfels, vragen, vreugde, pril geluk, maar soms ook angst en verdriet. Daarom leggen wij ook dit jaar de Flair Babyspecial in de rekken. Een eerlijke, fijne en ontroerende gids voor nieuwe ouders.

Ik wil geen energie meer verspillen aan frustraties over mijn lichaam.

Eva Tuytelaers

Momfluencer

Een écht post-partumlichaam op de cover

Omdat Flair enorm veel belang hecht aan bodypositivity, tonen wij natuurlijk ook échte post-partumlichamen, met als kers op de (luier)taart onze prachtige cover, waarop momfluencer Eva Tuytelaers (@evatuyt) straalt met haar pasgeboren zoontje Rui, amper twee weken na de bevalling. Geen fotoshop, geen verhullende kleding, maar gewoon een lichaam zoals het er écht uitziet na een baby.

‘We leven toch nog altijd in een maatschappij waarin er van mama’s verwacht wordt dat ze zo snel mogelijk terugveren. En dan nog liefst zonder dat je ziet dat je net een baby op de wereld hebt gezegd. Ik voel die druk ook. Maar ik wil geen energie meer verspillen aan frustraties over mijn lichaam’, zo vertelt Eva Tuytelaers. ‘Toen ik na de bevalling de media volgde, was ik extra geërgerd door de gefotoshopte beelden van pas bevallen mama’s die er piekfijn uitzagen. Borsten pront ontbloot, buik weer helemaal strak’, voegt hoofdredactrice Eva Van Driessche eraan toe. ‘Zo voelde ik me helemaal niet. Mijn buik wiebelde nog, mijn vel voelde slapper en de lekkende borsten waren niet meteen het handigste accessoire bij fashionable outfits. Dát is post partum.’

Met deze cover wil Flair laten zien hoe anders een lichaam kan zijn na een zwangerschap. En vooral dat dat helemaal oké is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content