Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Zou zonde zijn, dan ben je dat fijne gevoel zo weer kwijt.'

Eva’s edito: ‘Het ““échte”” leven hoeft niet meteen na de vakantie te starten’

Nu de zomer op z’n einde loopt en de laatste festivals voor de deur staan, zitten ook de vrije dagen voor veel mensen erop. Ook voor hoofdredactrice Eva zit de vakantie er écht op. Al probeert zij de zomer zo lang mogelijk te rekken in hoofd én lijf.

Gisteren voelde ik het: de vakantie is nu echt voorbij. Dochter vond het laatste kampje waarvoor ik haar inschreef maar niets en geen haar op haar hoofd dacht eraan om nog één voet op een skateboard te zetten. Skaten is leuk, toch? Niet, dus. Met mijn hoofd nog half in Zuid-Frankrijk was ik niet zo snel in oplossingen zoeken, dus ging ze maar een dagje mee werken met mij. Zou prima lukken, toch?

Een cover maken, al nadenken over wat we in november in Flair zouden brengen, een ontbijtafspraak mét donut… Ik zag het al voor me, dat het best gezellig zou zijn met die kleine collega. Na drie weken alles samen doen voelde het trouwens best gek om nu weer na de koffie (voor haar melkje) elk onze eigen gang te gaan. En ja, het was best gezellig. Ze ging cartoons checken bij de collega’s van Knack Focus, ze keek iets met eenhoorns op de tablet van de collega’s van Feeling en ze vond de foto’s voor de cover erg mooi.

Maar toch: ‘Zwemmen is wel veeeeel leuker, mama.’ ‘En skaten?’ probeerde ik. ‘Neeeeee!’ Back to reality, dus. Zoeken naar die dekselse work-lifebalans, waarop het zo mogelijk nog moeilijker balanceren is dan op een skateboard. Nu ben ik gelukkig een crack in het verlengen van dat vakantiegevoel: na het werk nog even naar de zwemvijver, een laatste sunset-BBQ aan het water de zomerbars bezoeken tot de allerlaatste dag, een weekendje weg boeken, een dagje wellness inplannen, de fles aftersun blijven smeren voor die heerlijke vakantiegeur…

Het ‘échte’ leven hoeft niet meteen na de vakantie te starten. Zou zonde zijn, want dan ben je dat fijne gevoel zo weer kwijt. Ik probeer die zomer zo lang mogelijk te rekken in mijn hoofd en lijf. Precies daarom plannen we in september een maand vol kortingsboekjes met de allerleukste trips aan leuke Flairprijsjes, elke week bij je magazine. Alles om jullie vakantiegevoel tot ver in de herfst te laten duren. Graag gedaan.

Pizzaparty!

Pizzaparty!

Pizzaparty!

Onze avondshoot op de Antwerpse kaaien – check blz. 28 in je Flair – werd toepasselijk afgesloten met een pizzaparty. Smakelijk!

Lash lift uittesten.

Lash lift uittesten.

Lash lift uittesten.

Beautyredactrice Charlotte vertrekt bijna op vakantie, dus dit was het ideale moment om een lash lift te gaan uittesten. Benieuwd naar het resultaat? Ontdek alle info over onze wimperliftactie op blz. 40 in je Flair.

Brain Spa.

Brain Spa.

Brain Spa.

Chef reportage Elisabeth: ‘Ik mocht voor Flair naar de Brain Spa in het Amsterdamse House of Rituals. Daar kan je met behulp van moderne snufjes leren mediteren. Hoe ik dat precies deed, lees je op blz. 14 in je Flair.’

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Wimperlifting

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '