Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Maar vooral mijn melkproductie kwam op gang. Hallo, doordrenkte massagetafel.’

Eva’s edito: ‘Ik kreeg een massage om alles los te maken’

Deze week lees je in je Flair over ‘gênante momentjes’ bij de schoonheidsspecialiste. En ook hoofdredactrice had zo’n ongemakkelijk momentje toen ze wilde ontspannen tijdens een massage. Oeps!

Wat hebben we ons geamuseerd met de “gênante ­momentjes” bij de schoonheidsspecialiste op blz. 36 in je Flair! Begrijp me niet verkeerd, we lachen jullie niet uit met die verhalen. Integendeel, het deed deugd om ze te horen, want… we’ve all been there. Ja, ik ook. Ik hou absoluut van wellness. De gedimde lichten, de heerlijke aroma’s in de lucht, de vreemde walvisgeluiden op de achtergrond, de belofte van absolute luxe... Ik voel meteen dat ik exact ben waar ik hoor te zijn.

Maar of dat gevoel helemaal wederzijds is, dat weet ik dan weer niet zo zeker. Ik slaag er toch altijd in om iets verkeerd te begrijpen. Was het nu onderbroek aan of uit? En kan iemand me eens en voor altijd vertellen wat nu de voor- of achterkant van zo’n papieren broekje is? En waarom zijn de knoppen op zo’n design­douche altijd zo ingewikkeld? Hoe meer luxe, hoe groter mijn uitschuivers.

Zo mocht ik ooit een postnatale vijfsterrenwellnesskuur volgen toen Rosie net geboren was. Bij aankomst werd zowel mijn valies als mijn baby naar binnen gedragen, terwijl iemand anders mijn auto al had overgenomen. Ik holde er net niet hysterisch achteraan. Wist ik veel dat dat bij de service hoorde. Toen ik bekomen was van dat eerste avontuur, moest ik Rosie al in de luxesuite bij mijn man achterlaten terwijl “mama” eens goed verwend zou worden.

Er volgde een stevige – maar dan écht heel stevige – massage om alles weer los te maken en de circulatie in mijn stijve spieren op gang te brengen. Wat vooral goed op gang kwam, was mijn melkproductie, met een doordrenkte massagetafel als gevolg. “Mama, misschien moet je toch maar even terug naar je baby gaan”, fluisterde de ­specialiste. Eva out.’

Achter de schermen

Keuzestress!

Keuzestress!

Keuzestress!

Contentcreator Josefien Weyns kon maar moeilijk kiezen op onze modeshoot. Ze wilde het liefst alles passen! Ontdek haar comfy-chic outfit en die van vier andere modeliefhebbers vanaf blz. 26 in je Flair.

Logoriem van opa.

Logoriem van opa.

Logoriem van opa.

Moderedactrice Chloë kreeg deze logoriem van haar opa. Ze draagt hem maar sporadisch, zodat hij zo lang mogelijk meegaat. De trend van de logoriem spot je op blz. 34 in je Flair.

Huwelijksreis in een riad.

Huwelijksreis in een riad.

Huwelijksreis in een riad.

Chef lifestyle Judith: ‘Voor onze huwelijksreis sliepen we eerst in een riad in de drukke medina en trokken we daarna naar Bab Ourika. Het boek op blz. 65 in je Flair doet me ervan dromen om nog eens naar zo’n prachtig desolaat hotel te trekken.’

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '