Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spoiler alert: ja, het werkt!

Eva’s edito: ‘Zouden wij onze single lezers kunnen matchen met de hulp van een professional?’

Het is valentijn! En speciaal voor de gelegenheid organiseerden wij bij Flair een matchmaking-experiment waarbij we drie duo’s op blind date stuurden met behulp van een professional.

Ik mag wel stellen dat de liefde en hoe die te vinden een van de favoriete topics is op de redactie. Zeker, we hebben het ook weleens over de nieuwste kleur nagellak of de leukste modecollab van het moment, maar ons number one topic is toch... de liefde. Hoe ze te vinden en te houden of wat te doen als je ze verliest: het is een onderwerp dat nooit verveelt.

Ook over hoe en of je liefde wetenschappelijk kan benaderen, discussiëren we vaak. De ene is een absolute believer, want “kijk naar Jonah en Winnie uit Blind getrouwd!”, de andere is wat meer cynisch, want “niemand kan me zeggen op wie ik verliefd zal worden”. Kortom, we kwamen er niet helemaal uit. We bedachten dat dat zeker om een Flairtest vroeg. Zouden wij onze single lezers kunnen matchen met de hulp van een professional? Meer dan 1500 reacties kregen we, dus jullie vertrouwen in ons matchmaking-experiment was groot. Waarvoor dank. En hoe goed is het ook uitgedraaid?!

Drie blind gematchte duo’s vertellen in dit nummer of onze inschatting klopt. Spoiler alert: ja, het werkt! Bekijk op Flair.be zeker ook de filmpjes die onze singles voor en na de date maakten. Zo leuk om te zien dat het voor zes mensen alvast een positieve ervaring was. Nog 1494 te gaan, dus. Helaas konden we niet iedereen laten matchen, want dat dat een secuur en tijdrovend klusje is, bleek toen wel. Maar we werken hier achter de schermen wél aan iets leuks om voor de single fans van Flair te organiseren.

Ondertussen geeft de matchmaker ook advies om zelf je eerste dates alvast wat meer kans op slagen te geven. En misschien is het ook wel eens grappig om met je huidige lief te bekijken of “de wetenschap” het eens zou zijn met jullie match. Tot slot hopen zelfliefde in de lingeriespecial op blz. 30 in je Flair, die toont wat voor kunstwerkjes we toch allemaal zijn. Prachtig! Geniet van deze Flair, met liefde gemaakt door de redactie.’

Strike a pose.

Strike a pose.

Strike a pose.

Sjakossen aan de kant en... strike a pose! Redactrices Chloë en Demi gingen aan de slag als modellen in onze Flaircaravan Deluxe-fotoshoot. Het resultaat zie je op blz. 72 in je Flair.

Blinde matches.

Blinde matches.

Blinde matches.

Of de dates een succes worden is nog de vraag, maar knus is het alvast wel in koffiebar Kleindok in Gent. Lees alles over onze blinde matches op blz. 15 in je Flair.

Kleurrijk interieur.

Kleurrijk interieur.

Kleurrijk interieur.

En de prijs voor meest kleurrijke interieur van de redactie gaat naarrrr... artdirector Line! Een boekenkast met gekleurde leggers, stoelen in allemaal verschillende kleuren en deze kast van dochtertje Marie: zo vrolijk! Op blz. 66 in je Flair ontdek je nog meer kleur voor je huis.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '