Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ga jij voor een reep met romige kokosvulling of kies je toch voor de klassieke melkchocolade? 😋

Haal nu je Flair mét een GRATIS reep Côte d’Or in huis

Côte d’Or bestaat dit jaar 140 jaar en al die tijd weten zij het al: chocolade maakt mensen happy. Daarom vind je deze week bij je favoriete magazine een GRATIS reep chocolade van Côte d’Or. Om met een geliefde te delen… of zelf helemaal op te peuzelen natuurlijk.

‘s Ochtends bij je allereerste tasje koffie, als vieruurtje tijdens een vermoeiende werkdag of in de zetel tijdens een welverdiend filmavondje: werkelijk alle momenten van de dag zijn goed om van een stukje chocolade te genieten. En we zijn heus niet de enigen die er zo over denken. Wist je dat 91 % van de Belgen minstens één keer per maand chocolade eet? En dat de meesten gek zijn op melkchocolade?

Om dat geluksmomentje extra leuk te maken, vind je deze week bij je Flair een GRATIS reep chocolade van Côte d’Or. Kiezen kan je tussen een reep met romige kokosvulling en de klassieker der klassiekers: melkchocolade. Of je de reep nu zo verorbert of er een heerlijke tas warme chocolademelk van maakt, de boodschap is duidelijk: snel naar de (kranten)winkel rennen! 😉

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content