Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Deze week staat niemand minder dan Anastasya Chernook op onze cover!

Eva’s edito: ‘Na elk gesprek met Anastasya Chernook wil ik mijn meest fabuleuze zelf bovenhalen’

Deze week staat niemand minder dan Anastasya Chernook op onze cover. In je Flair lees je ook over hoe redactrice Ysaline haar School of Confidence uittestte. Ook hoofdredactrice Eva was meteen onder de indruk van de West-Vlaamse met Kirgizische roots!

‘Journaliste Catherine en ik spraken de eerste keer met haar af in een piepkleine koffiebar waar iedereen zo’n beetje bij elkaar op schoot zit. Dat maakte meteen duidelijk dat Anastasya Chernook een meer dan kamervullende persoonlijkheid heeft. Ik denk dat enkele van de ons omringende koffiedrinkers stiekem zaten mee te genieten van ons gesprek. We waren met z’n allen onder de indruk. Ze is grappig, ze is stralend, ze is slim, ze is welbespraakt.

En toch is het haar allemaal niet gewoon in de schoot geworpen. Ze vertelt heel open over de moeilijke start in België en haar niet zo rooskleurige schooltijd. Maar vandaag staat ze écht recht in haar schoenen en heeft ze haar prioriteiten op orde. Zo reageert ze op de kritiek die ze soms krijgt dat ze té sexy zou zijn: ‘Zit ik in een televisieprogramma waarbij meerdere kandidaten erg bedenkelijke uitspraken doen over inclusiviteit, en dan zijn mijn borstjes het probleem? *** that!’

Een gesprek met Anastasya is elke keer empowering. Achteraf voel ik me klaar om mijn meest fabuleuze zelf naar buiten te laten en me niet door een sluimerend imposter syndrome uit evenwicht te laten brengen. Dan wil je toch weten: hoe doet ze dat? Journaliste Ysaline mocht het aan den lijve gaan ondervinden en kwam met heel wat bruikbare tips terug. Aan je zelfvertrouwen werken is een work in progress. Je mag geen wonderen verwachten, maar Anastasya geeft je in dit nummer een flinke duw in de juiste richting.

Een van haar tips hielp me alvast door de voorbije weken met de opstart van een nieuw project en een groot boomerangprobleem dat maar terug in mijn schoot bleef belanden: ‘Ga met humor door het leven. Neem het allemaal niet te serieus en durf te lachen met wat niet goed gaat.’ Ik zag de absurditeit van het boomerangprobleem in, besefte dat ik het misschien niet opgelost zou krijgen en besloot dan maar gewoon weg te duiken, zodat het een volgende persoon vol in het gezicht zou raken. Mopje!’

Achter de schermen

Cadeautjes van Anastasya.

Cadeautjes van Anastasya.

Cadeautjes van Anastasya.

Wat lief: Anastasya bracht voor het Flairteam cadeautjes mee. Een mok met daarop ‘I wanna thank me for believing in me’, geweldig! Op blz. 14 in je Flair lees je meer over Anastasya’s School of Confidence.

Gekste kleurcombinaties.

Gekste kleurcombinaties.

Gekste kleurcombinaties.

Moderedactrice Chloë: ‘Mijn garderobe kleurde lange tijd voornamelijk zwart, donkerblauw en beige. Tot ik aan de slag ging als modejournaliste. Ik kon de gekste kleurencombinaties maken, zonder vreemde blikken te krijgen. Heerlijk!’ Check meer kleurrijke combi’s op blz. 27 in je Flair.

Jonge artiesten.

Jonge artiesten.

Jonge artiesten.

Flairredactrice Arkasha interviewde drie jonge artiesten (blz. 55 in je Flair). Hier zie je haar met kunstenares Esther en de kussens die haar vriend Arne Wastyn, ook kunstenaar, ontwierp.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Gelaatsverzorging

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '