Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Jij zorgt er mee voor dat het feest van jouw bruid onvergetelijk wordt.’

Eva’s edito: ‘Jij hebt een bijzondere taak, bruidsmeisje’

Deze week ligt de befaamde Flair Trouwspecial in de rekken. Dat wil zeggen: pagina’s vol inspiratie en budgettips voor de bruid én de bruidsmeisjes. Ook vind je onze tweede bruidscollectie met LolaLiza: With Love 2.0. nu in de winkels.

Hé bruidsmeisjes!Dit is een wel heel bijzondere Flair. Als je deze kant leest, dan heb je vast uitnodigingen voor een of meer trouwfeesten op je prikbord hangen. Of je hebt de eer om bruidsmeisje te zijn. Een bijzondere taak, want jij zorgt er mee voor dat het feest van jouw bruid onvergetelijk wordt. En dat is toch precies wat het is. Onvergetelijk.

Ik moest er vroeger weleens om lachen, dat mensen hun trouwfeest als de beste dag van hun leven omschreven. Tot ik zelf trouwde. Het dansfeest dat daarop volgde, was daadwerkelijk het allerbeste feest dat ik ooit meemaakte. Maar de hele maand was top. Mijn vriendinnen organiseerden een gewéldig vrijgezellenweekend waarop we maar niet bijgepraat en bijgelachen raakten. Ik ging op een pre-honeymoon naar een buitenlands festival met vrienden en mijn lief, mijn dochter en ik gingen met z’n drietjes naar het stadshuis voor het wettelijke gebeuren. Achteraf aten we een hotdog in de zon. Onvergetelijk dus.

Ik moest er vroeger weleens om lachen, dat mensen hun trouwfeest als de beste dag van hun leven omschreven.

In deze editie van Flair geven onze experts en ervaringsdeskundigen alle tips om ook zo’n onvergetelijke dag/week/maand te organiseren. En dat voor een haalbare prijs! Ook heel bijzonder: we stellen in deze Flair onze tweede wedding-collectie in samenwerking met Belgisch modemerk LolaLiza voor: With Love. Je ontdekt zes prachtige outfits waarmee je als wedding guest of bruidsmeisje de bruid nét niet naar de kroon steekt. Geproduceerd in Europa, made with love door de modeteams van Flair en LolaLiza en gedragen door de mooiste lezeressen. De looks hebben allemaal een bijzonder lief prijskaartje en je wil ze ongetwijfeld voor meer zomerfeestjes aan.

Ik wens jullie een fantastisch trouw-feestseizoen toe!

Lees ook:

bruid evas edito
evas edito jobhoppers
evas edito anastasya chernook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '