Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Ik voelde me er de hele avond (ook op de dansvloer) supercomfortabel en chic in.’

Eva’s edito: ‘Ik trouwde vorig jaar zelf, in onze eigen collectie’

Vanaf vandaag ligt de befaamde Flair Trouwspecial in de rekken. Dat wil zeggen: pagina’s vol inspiratie en budgettips voor de mooiste dag van je leven. En we lanceren vandaag ook onze tweede bruidscollectie met LolaLiza: With Love 2.0. Hoofdredactrice Eva trouwde vorig jaar zélf in onze eerste eigen collectie.

Hé bruid!

Jij gaat trouwen, wat een fantastisch nieuws! Deze Flair is er een speciaal voor jou. Maar er zit dubbel veel plezier in, want als je hem omdraait, heb je ook een versie voor bruidsmeisjes en wedding guests. Speel dus zeker subtiel een editie door aan je vriendinnen, zussen, zodat zij de allerleukste vrijgezellen voor jou kunnen organiseren.

Ook heel speciaal in deze Flair, we stellen onze tweede trouwcollectie met Belgisch modemerk LolaLiza voor. Ik ben er bijzonder trots op. Vorig jaar vonden wij elkaar met deze gemeenschappelijke droom en na het succes van toen, gingen we weer een stapje verder. We werkten samen nog verder door om de mooiste stoffen te kiezen, de beste fits te vinden. Je ontdekt in dit nummer opnieuw zes prachtige bruidslooks aan een lief prijsje. Zo kan je ook met een minder groot budget jouw droomdag organiseren. Er is een outfit voor elke gelegenheid, een zot dansfeest, een romantische garden wedding of een stads uitstapje naar het gemeentehuis. Ook niets mis met twee outfits toch? Romantisch lang om te starten, daarna een look waarmee je makkelijk de dansvloer op kan...

Ik trouwde vorig jaar zelf. In onze eigen collectie. Dat voelde heel bijzonder. Ik koos een korte witte kanten jurk en voelde me er de hele avond (ook op de dansvloer) supercomfortabel en chic in. De collectie van dit jaar doet me eigenlijk al dromen van nog een trouwfeestje… hopelijk valt er nog een invite in de bus. Ik wens jullie een prachtfeest!

Achter de schermen

Trend gespot:

Trend gespot:

Trend gespot:

Een grote strik in je haar op je trouwdag! Beautyredactrice Charlotte deed hoofdredactrice Eva’s hair & make-up voor haar grote dag en paste de trend al toe in mei 2022.

Wist je dat?

Wist je dat?

Wist je dat?

Alle bruidjes en bruidsmeisjes die deze week in onze modeproducties staan ook écht gaan trouwen / bruidsmeisjes zijn?

Location, location!

Location, location!

Location, location!

Voor de voorstelling van onze nieuwe Flaircollectie in samenwerking met LolaLiza zochten we Dé Allermooiste Locatie. Moderedactrice Catherine ging op locatiebezoek bij Blecykhof en zag dat het goed was.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:

eva's edito jobhoppers
Eva's edito massage
eva's edito anastasy chernook

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '