Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Mensen vragen het me weleens: hoe ziet een normale dag bij Flair eruit?’

Eva’s edito: ‘Geen enkele dag bij Flair is helemaal dezelfde’

In je Flair van deze week lees je inspirerende verhalen van jobhoppers. Iets wat hoofdredactrice Eva absoluut niet is. Ze doet al sinds afstuderen dezelfde job, maar toch voelt het niet zo.

‘In deze Flair: inspirerende verhalen van jobhoppers. Ik kan mezelf niet echt een jobhopper noemen, eerder een mediahopper misschien. Want van vakantiewerk tot mijn huidige positie, allemaal was het bij een mediamerk, een magazine of een website. Dus eigenlijk doe ik al sinds het afstuderen dezelfde job, al voelt het helemaal niet zo. En dat is misschien precies waarom de liefde zo lang blijft duren.

Mensen vragen het me weleens: hoe ziet een normale dag bij Flair eruit? Daar is dus geen goed antwoord op te bedenken, want geen enkele dag is helemaal dezelfde. Er zijn vergaderdagen. Er zijn brainstormdagen. Opleidingsdagen. Fotoshootdagen. Websitedagen. Schrijfdagen. Een-hele-dag-scrollen-op-social-media-dagen. Magazinestapels-wegwerk-dagen. Sollicitatiedagen. Presentatiedagen. Out of office-dagen. En de allerleukste perstripdagen.

Even een normale week bij Flair. Op maandag heb ik een Zoommarathon met alle redactievergaderingen om Flair van die week af te werken. Dinsdag schrijf ik wat teksten, probeer ik een nieuw publishing-systeem van de redactie uit en is er een brainstorm om nieuwe digitale abonnees te werven. Woensdagochtend trein ik naar Zaventem, in de namiddag duik ik in Helsinki in de ijskoude Baltische zee. Woensdagavond check ik mails in mijn hotelkamer. Donderdag ontdek ik met IKEA de nieuwe collectie die ze met Marimekko ontwierpen. Vrijdag staat er opnieuw een Zoomdagje gepland met een koffiedate tussendoor.

Je begrijpt het: ik verveel me zelden. Vaak ben ik op zondagavond zelf verrast door de variatie in mijn agenda van die week. Een collectievoorstelling bij een modepartner, een launch event voor onze nieuwe trouwcollectie met LolaLiza organiseren (volgende week!) en een nieuwe stagiaire die start. Bring it on!’

Achter de schermen

Balletcore.

Balletcore.

Balletcore.

Na jaren kocht moderedactrice Catherine weer ballerina’s. Allemaal de schuld van TikTok, waar ‘balletcore’ welig tiert. Ontdek meer nieuwe modetrends op blz. 24 in je Flair.

Sneakers voor de foto.

Sneakers voor de foto.

Sneakers voor de foto.

Redactrice Ise: ‘Ik durfde niet te springen op de hakken die styliste Liza voor mij had uitgezocht, dus ze leende mij haar sneakers voor op de foto (blz. 52 in je Flair).’

Duik in de ijskoude Baltische zee.

Duik in de ijskoude Baltische zee.

Duik in de ijskoude Baltische zee.

Hoofdredactrice Eva mocht met Ikea x ­Marimekko op perstrip naar Helsinki. Op het programma: een duik in de ijskoude Baltische zee. De nieuwe collectie ontdek je op blz. 9 in je Flair.

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Lees ook:


Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '