Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je zag haar stralen. Wat zijn we blij voor haar!'

Eva’s edito: ‘Toen Laura op ons kerstfeestje verscheen, kon ze het amper verbergen’

Deze week lees je in je Flair het bijzondere nieuws van columniste Laura: ze is inmiddels 13 weken in blijde verwachting van haar overleden man Kobe. Hoofdredactrice Eva en de hele redactie van Flair zijn natuurlijk blij voor haar!

‘Ik zie ons nog zitten in haar koffiebar, Laura en ik. Ik met een stuk van hun heerlijke taart en vochtige ogen van ontroering. Zij met een glimlach op haar gezicht. Want ze droomde toen al grootse dromen voor de toekomst. Ze droomde van een column in Flair, die ze me als een ware onderneemster erg helder en overtuigend voorstelde (zelden zo snel een beslissing genomen).

Van momenten waarop het gemis van Kobe af en toe lichter zou wegen. Van een succesvolle toekomst voor haar zaak en koffiebar. En toch ook, met een klein hartje, van die baby. Ze vertrouwde het me namelijk onmiddellijk toe: ze zou proberen een baby van haar grote liefde Kobe te krijgen. Dat dat best gecompliceerd was, bleek meteen. Ze had namelijk heel weinig tijd om die wens tot vervulling te brengen door een gekke wetgeving die haar de krappe deadline van twee jaar oplegde. Ze twijfelde om zo jong alleenstaande mama te worden, maar de liefde was groot genoeg, ze zou het erop wagen.

Meer dan een jaar na die afspraak is Laura’s wereld weer helemaal op z’n kop gedraaid. Door haar column en de hashtag #babyzonderdeadline op @flairbelgie kwam er een nieuw wetsvoorstel om de deadline voor een ivf-poging nadat je partner overleden is op te trekken naar tien jaar. Alle kranten en radiostations belden haar op, want zomaar een wet laten veranderen in je eentje, je moet het maar doen. Ik kreeg haar die dag maar moeilijk te pakken om haar te feliciteren, zo druk was het.

Maar toen het lukte, kwam er zo mogelijk nog beter nieuws: ze was ook net zwanger! Toen ze op het kerstfeestje op de redactie verscheen, kon ze het amper verbergen. Je zag haar stralen! Wat zijn we blij voor haar! En wat zijn we blij dat we deze weg samen met haar mogen afleggen. De mooiste column van het jaar is alvast deze en het warmste interview dat van redactrice Marijke met Laura op blz. 14 in je Flair. Een betere start van het Flairjaar konden we niet wensen.’

Achter de schermen

De cast van ‘Liefdestips aan mezelf’.

De cast van 'Liefdestips aan mezelf'.

De cast van ‘Liefdestips aan mezelf’.

Een openingsbeeld met zes verschillende acteurs maken is geen sinecure. Zorg er maar eens voor dat iedereen tegelijkertijd de ogen openhoudt en in de camera kijkt. Gelukkig was regisseur Charlie Dewulf (rechts op de foto) erbij om de sfeer erin te houden. Onze fotoshoot met de cast van de reeks ‘Liefdestips aan mezelf’ check je op blz. 32 in je Flair.

Uggs zijn weer in!

Uggs zijn weer in!

Uggs zijn weer in!

Uggs zijn weer in! Gelukkig heeft moderedactrice Catherine de hare uit 2008 bijgehouden. De kat is alvast fan. Lees meer over de comfy trend op blz. 10 in je Flair.

Tram 3.

Tram 3.

Tram 3.

Redactrice Elien schreef het artikel op blz. 46 in je Flair: ‘Volwassen worden op tram 3? No way, Jose! Nooit, never, jamais!’

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Hotel met sauna

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '