Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Dat ik het gezelschap van een warme kruik verkies boven dat van vrienden? Tuurlijk!'

Eva’s edito: ‘Is het oké dat ik in de winter toch iets minder kan dan in de zomer?’

In de winter hebben we allemaal wel minder zin in bepaalde dingen en kruipen we liever gezellig in de zetel. Dat geldt ook voor hoofdredactrice Eva, die op een trager tempo meer geniet van de winter!

‘”Ik heb alweer een afspraak afgezegd omdat ik liever onder de dons kroop”, klaag ik tegen een vriendin. “Da’s toch prima? Het is tijd voor je winterslaap, waarom verzet je je daartegen?” Zou het zo simpel kunnen zijn? Mag ik me erbij neerleggen dat ik in de winter minder kan dan in de zomer? Dat ik het gezelschap van een warmtekruik verkies boven dat van vrienden? “Tuurlijk! Als je in de lente maar weer bovenkomt!”

Ze heeft gelijk. Een trager tempo doet me meer genieten van de winter. Het is zo leuk dat het ’s morgens kraakt onder je voeten. Dat de velden glinsteren in de winterzon. Dat de winkels hun uiterste best doen om te fonkelen. Dat er minder auto’s rijden omdat het glad is. Dat de stad een beetje in winterslaap gaat. Eindelijk klinkt onze straat wat stiller. Onze ijverige buurman is eens niet in de tuin aan het werken. De schoolbussen rijden twee weken niet toeterend voorbij. En alle verbouwingen om ons heen gaan met de feesten op pauze.

Thuis houden we de deuren dicht en de lichten gedimd. Ik probeer elke dag nieuwe recepten voor warme drankjes. Een Flair die winterwarmte uitstraalt wensten we jullie dus voor het einde van dit jaar. Knuffelige mode, zalige winterkost, series om te bingen onder je dekentje, ontroerende vriendenverhalen en een heerlijke relatiebucketlist die je in 2023 kan afvinken. Collega Kaat schreef een romantisch winterverhaal om lekker onder de dons te lezen. Ons eindejaarscadeautje voor jullie. Geniet ervan!’

Achter de schermen

Niet-ugly Christmas sweater.

Niet-ugly Christmas sweater.

Niet-ugly Christmas sweater.

Kerstfeest bij Roularta! Art- director Line en hoofdredacteur Eva stralen in hun helemaal-niet-ugly Christmas sweater.

Verhaal over een katsitter.

Verhaal over een katsitter.

Verhaal over een katsitter.

Eindredacteur en auteur Kaat: ‘Hoe ik aan inspiratie voor een verhaal over een katsitter kom? Ik werk altijd met mijn kat Taco naast m’n laptop. En af en toe óp m’n laptop.’ Lees haar verhaal op blz. 42 in je Flair.

Op vriendschap staat geen leeftijd.

Op vriendschap staat geen leeftijd.

Op vriendschap staat geen leeftijd.

Op vriendschap staat geen leeftijd, dat bewijzen lezeressen Marijke (67) en Céline (30). Tijdens hun fotoshoot werden er ook foto’s zonder sterrenstokjes gemaakt, want Célines hondje was er geen fan van. Het verhaal van de ex-buren én vriendinnen vind je op blz. 55 in je Flair.

© Laura Vleugels

Lees Flair in onze app

Lees je favoriete magazine gewoon op je smartphone of tablet in onze Mijn Magazines-app. Download ‘m snel hieronder en veel leesplezier!

>>> Download onze app hier voor iOS en hier voor Android <<<

Kinepolis

Meer edito’s:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' '