Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram @blakelively

Volgens de man moet de actrice haar stylist dringend ontslaan.

ZIEN: Blake Lively heeft hilarische reactie op fan die kritiek uit op haar outfit

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Blake Lively is naast een steengoede actrice ook een heus mode-icoon. Wanneer een fan onlangs via Instagram kritiek uitte op een van haar outfits, reageerde ze op haar bekende hilarische manier.


Acteurskoppel Blake Lively en Ryan Reynolds zijn ons favoriete Hollywoodpaar omdat ze elkaar om de zoveel tijd supergrappige plaagstoten geven via hun sociale media. Dit keer was het niet manlief die het doelwit was van de actrice haar heerlijke gevoel voor humor, maar een van haar Instagramvolgers.

De man in kwestie had commentaar op een van haar outfits. Blake is, als het op modevlak aankomt, allesbehalve een grijze muis. Ze durft gewaagde combinaties aan te trekken en komt er steeds weer mee weg. Dat zorgde ervoor dat de ‘Gossip Girl’-actrice uitgroeide tot een heus mode-icoon.

Bitch


Instagrammer Gabriel Luna was geen fan van haar laatste look, een geruit pakje dat ze zelf omschreef als een picknickdeken, en hij liet dit weten onder haar foto. ‘Ik zeg dit met zo veel liefde en respect, babe, maar neem alsjeblieft een stylist in dienst of ontsla diegene waar je nu mee werkt’, schreef de man.

https://www.instagram.com/p/Bm3hzCvDXbb/?taken-by=blakelively

Blake – die haar eigen stylist is – liet zich niet doen en reageerde op haar beurt op zijn reactie. Haar respons was, zoals we van de actrice gewend zijn, doorspekt met humor. ‘Dank je voor de tips’, schreef de blondine. ‘Ik heb al zoveel keer geprobeerd om Blake Lively te ontslaan, maar die bitch blijft maar terugkomen. Ze wil me maar niet gerust laten.’ Za-lig!

Jaloers


Terwijl Blake de comment heel luchtig opnam en op haar eigen hilarische manier antwoordde, sprongen tal van fans voor hun idool in de bres. Ze verweten de man dat hij totaal geen gevoel voor stijl heeft en dat hij gewoon jaloers is. Hij zal voortaan wel twee keer nadenken vooraleer hij publiekslieveling Blake ‘aanvalt’, hoe goed zijn bedoelingen ook zijn.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '