Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Handige lifehack!

Glijdt je zonnebril van je neus? Dit trucje kan helpen

Veel kleren en accessoires hebben we niet nodig bij dit zwoele zomerweer. Onze zonnebril, die staat wel altijd op onze neus. En na een tijdje glijdt hij er tot grote ergernis ook weleens vanaf. Hoe voorkom je dat je neus gaat transpireren en je zonnebril steeds opnieuw naar beneden glijdt?


Ah, primer. De oplossing voor al onze schoonheidsproblemen. Hij houdt niet alleen je gelaat de hele dag mat, hij zou er ook voor zorgen dat je zonnebril beter op je neus blijft zitten. Het trucje zou het beste werken met oogschaduwprimer, die is gemaakt om oogschaduw vast te houden en creëert dus een mat, lichtjes kleverig oppervlak op je huid.

Hoe werkt het?


Nadat je je make-up hebt gedaan, zet je even je zonnebril op. Let goed op waar de brug precies op je neus zit en breng op en rond dat plekje oogschaduwprimer aan met je vingertop. Dep even in zodat het product goed vasthecht aan je huid. Niet alleen zal de huid op je neus nu minder snel transpireren en langer droog blijven, je zonnebril heeft nu een betere grip op je huid en zal minder snel verschuiven. Laat dat zonnetje nog maar even schijnen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '