Home Lifestyle Lifehack: met dit trucje waait je jurk nooit meer omhoog tijdens het...

Lifehack: met dit trucje waait je jurk nooit meer omhoog tijdens het fietsen

En het is zo eenvoudig!

Getty

Jurkjes en fietsen, het is niet de beste combinatie. Elegant op je fiets stappen lukt bijna nooit en ook onze jurk vliegt regelmatig ongevraagd omhoog. Om gênante situaties te voorkomen blijkt er een heel eenvoudig trucje de ronde te gaan!

Niets leuker dan op een stralende lentedag met je fiets op pad te gaan. Je geniet niet alleen van het eerste zonnetje, je werkt ook nog eens aan je conditie. Toch blijft een gepaste outfit vinden een moeilijke opdracht. Geen te korte rokjes en vooral geen luchtige jurkjes! De kans dat jouw outfit dan in een mum van tijd omhoog waait, is namelijk erg groot. Hoewel het Marilyn Monroe erg beroemd maakte, kiezen wij er liever voor om onze onderbroek niet aan die (on)gelukkige voorbijganger te tonen. Hoe je dat voor elkaar brengt? Wel daar hebben deze vrouwen een wel erg eenvoudige oplossing voor bedacht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om gênante situaties te voorkomen heb je niet meer dan twee dingen nodig: een muntje en een (haar)elastiekje. Je neemt de voor- en achterkant van je jurkje samen tussen je benen en wikkelt het muntje er vervolgens in. Je draait tenslotte het elastiekje rond zowel het muntje als de stof et voilà!

Lees ook: