Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Imaxtree

Op Instagram zien we onze twee favoriete trendkleuren voortdurend opduiken!

TREND: deze verrassende kleurencombinatie domineert de zomergarderobe van fashionista’s

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Toegegeven, het is vaak moeilijk om te achterhalen welke kleuren goed samenwerken en welke tinten dat absoluut niet doen. Laat het ons een kwestie van vallen en opstaan noemen (ja, ons modemantra luidt nu eenmaal: probeer alles). Dé allernieuwste kleurencombinatie die we nu volop spotten op Instagram is net zo’n buitenbeentje, maar wie goed afkijkt, flaneert deze zomer als een ware stijlkoningin over straat.


Talloze fashionsta’s gooien de laatste dagen maar wat graag twee van onze favoriete trendkleuren in de mix: groen én lavendel. Oké, die combinatie klinkt niet meteen als een voor de hand liggende keuze, maar modemeisjes als de Nederlandse Claire Rose Cliteur en de Deense Marie Jedig bewijzen meer dan ooit dat dit een ultra chique optie is. Zeker als je kiest voor een blazer of een satijnen rok.

Copy the style


Heb jij schrik dat je als een ware regenboog de straat op trekt? Kies dan voor de zachte pasteltinten of combineer bijvoorbeeld een groen kledingstuk met een subtiel lavendelkleurig accessoire. Dat laatste item is trouwens het investeren meer dan waard, want in de herfst- en wintercollecties spotten we meermaals lavendel. Is groen absoluut niet jouw kleur? Gooi dan wat poederblauw in de strijd. Werkt net zo goed en de combinatie wordt ook overvloedig door streetstylefotografen op beeld vastgelegd tijdens de modeweken van vorig seizoen.

https://www.instagram.com/p/B0yrERZpTJw/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '