Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

2. Doe het niet in bed.

In 6 stappen naar de perfecte erotische massage

De redactie

Wil jij je lief eens goed in de watten leggen? Gooi het dan eens over een andere boeg en verlaat je comfortzone (en meteen ook de slaapkamer). Probeer bijvoorbeeld eens een erotische massage. Ben je een beetje onzeker over hoe je dat precies moet aanpakken? Lees dan zeker onderstaande tips en niet vergeten: oefening baart kunst!

Zorg voor de juiste setting

Leg je telefoon aan de kant, steek een paar kaarsjes aan en zorg voor aangepaste muziek. Zorg ervoor dat niemand je kan storen en rol voor de zekerheid je gordijnen naar beneden (bye bye, glurende buren). Trek vervolgens een leuk lingeriesetje aan en wacht tot je partner thuiskomt.

Doe het niet in bed

Soms is je matras te zacht of misschien is je bed gewoon niet groot genoeg. Leg daarom een paar dekens en kussens op de grond. Zo heb je zeker genoeg ruimte en kan je makkelijk aan het lichaam van je lief zonder dat jij je in ongemakkelijke bochten moet wringen.

Concentreer je op je ademhaling

Ga op je buik liggen en vraag aan je lief om hetzelfde te doen. Adem nu een paar keer diep in en uit, en vergeet zo alle stress van de afgelopen dagen.

Raak je partner aan

Doe eerst al je ringen en armbanden uit, zo weet je zeker dat je je lief niet per ongeluk kan krabben. Doe nu wat massageolie op je handen en wrijf je handpalmen tegen elkaar. Zo voelt de olie warm en aangenaam aan op de huid van je wederhelft. Ga vervolgens in een comfortabele positie op je partner zitten.

Masseren maar

Masseer de nek en rug, terwijl je (lieve) woordjes in zijn/haar oor fluistert. Kies vooral voor cirkelvormige bewegingen en vergeet zeker de onderrug niet. Wees niet bang om op bepaalde gebieden iets meer druk uit te oefenen. Wil je het volledige lichaam onder handen nemen? Ga dan langzaam naar beneden richting de benen, maar zorg ervoor dat je nooit het contact verliest. Neem bovendien rustig je tijd, want de ideale massage duurt ongeveer zo’n vijftien minuten.

Vergeet niet om te draaien

Natuurlijk is het belangrijk om de voorkant van zijn/haar lichaam niet te vergeten. Vraag dus aan je partner of hij/zij zich even kan omdraaien. Masseer de borst en ga vervolgens met je handen lichtjes naar beneden, maar raak hem/haar down under niet aan. Is de spanning ondertussen niet meer te houden? Begin dan voorzichtig te kussen. De rest laten we aan jullie over!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '