Home Lifestyle 5 tips om door te geven aan je lief: zo bevredigt hij/zij...

5 tips om door te geven aan je lief: zo bevredigt hij/zij je nóg beter oraal

3. Toon haar dat jij er óók van geniet.

Beffen: het woord klinkt niet zo verleidelijk, maar voor veel vrouwen is orale seks de hemel op aarde. Met deze tips en tricks van onze huisseksuologe Ina komt jouw bedpartner niet snel meer vanonder je lakens.

Bij een potje orale seks is het essentieel dat jij je op je gemak voelt en je kan ontsnappen, maar de prestatie van je partner is uiteraard ook van belang. Stuur hem of haar subtiel de volgende pointers door en je geniet de volgende keer des te meer.

1. Leer luisteren naar je lief.

Omdat sommige vrouwen het moeilijk vinden om met woorden aan te geven wat lekker voelt, gebruiken ze vaak non-verbale signalen. Begint je vriendin luider te kreunen of zwaarder te ademen? Knijpt ze wat harder in je vel of trekken de spieren in haar lichaam samen? Dan ben je heel goed bezig en doe je best verder op hetzelfde elan. Valt ze een beetje stil en ligt ze er wat verveeld bij? Dan zal je wat anders moeten proberen. Vraag gerust om aanwijzingen. Alleen door samen te werken wordt dit voor jullie beiden een bevredigend moment.

2. Probeer je aandacht te spreiden en gebruik ook je handen tijdens orale seks.

Neem bijvoorbeeld haar billen of dijen vast en geef die af en toe een kneepje. Als je goed kan multitasken, kan het heel bevredigend zijn om ook je vingers te gebruiken en haar vagina, perineum (het stukje huid tussen de vagina en anus) of haar anus te stimuleren terwijl je haar clitoris likt.

3. Toon aan je vriendin dat jij ook geniet (en misschien zelfs opgewonden wordt) van beffen.

Heel wat vrouwen zijn een tikkeltje onzeker over hun vagina. Tonen hoe fijn je het vindt om haar te verwennen en hoe mooi en lekker je haar vagina vindt, zal haar extra veel genot brengen.

4. Blijf geduldig en verwacht niet dat ze op één, twee, drie klaarkomt.

Vrouwen komen nu eenmaal wat moeilijker (en soms zelfs helemaal niet) klaar, maar dat betekent niet dat ze niet genieten van jouw hard labeur.

5. Je hoeft echt geen eindsprintje te trekken.

Hoewel het voor mannen vaak heel lekker voelt om het tempo op te drijven als ze bijna klaarkomen, werkt dat voor de meeste vrouwen niet. Als je een vrouw oraal of manueel wil laten klaarkomen, is continuïteit vaak de sleutel tot succes. Probeer je enthousiasme in te tomen en blijf je vriendin op dezelfde manier stimuleren, tenzij ze zelf aangeeft dat het sneller of harder mag gaan.

Meer tips voor onder de lakens:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.