Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Gewoon downloaden en klaar(komen)!

5 spannende seksapps voor singles met goesting

Soms is een single gewoon op zoek naar seks en niet naar liefde. Met deze vijf seksapps op je smartphone kom je met zo weinig mogelijk moeite toch aan je trekken.


Blendr


Blendr is een app voor singles die openlijk op zoek zijn naar losse seks. Deze app, die ontwikkeld werd door de makers van Grindr, vraagt namelijk toegang tot al je informatie én vrienden op Facebook. Zo word je gelinkt aan mensen die in je buurt wonen en ook op zoek zijn naar een avontuurtje. Hoe meer info je over jezelf ingeeft, hoe meer info over anderen je te zien krijgt.

Download de app voor Android of iPhone.

Pure


Pure is de ideale app voor die momenten waarop de nood plots heel hoog is. Je stuurt een request uit waarin je aangeeft of je een vrouw of man zoekt en waar je zou willen afspreken, waarop dan enkele mogelijke matches worden voorgesteld. Snel beslissen is de boodschap, want jouw bootycall blijft slechts een uurtje op het overzicht staan. Daarna verdwijnen je foto en tagline volledig, waardoor je privacy wel beschermd blijft.

Download de app voor Android of iPhone.

 

SexyVibes


Je raadt het al: met deze gratis app gebruik je je smartphone als vibrator. Om het extra opwindend te maken kan je de app vanop afstand laten bedienen door een speelkameraadje dat je hebt leren kennen op de app, want er is ook een chatroom te vinden. Kleine tip: misschien moet je voor SexyVibes een oude smartphone gebruiken en niet het toestel dat je geregeld in de buurt van je mond houdt.

Download de app voor Android. Op de App Store is de app helaas gebannen.

Down


Het principe is simpel: get down or get a date. Net als op Tinder is het de bedoeling dat je door mogelijke matches swipet, maar er zijn twee verschillen. Zo zijn de gezichten die op je scherm verschijnen je meestal niet totaal onbekend. Het zijn namelijk je Facebook-vrienden, of vrienden van Facebook-vrienden. Daarnaast swipe je niet naar links en rechts, maar naar boven voor een date en naar beneden voor een beurt. Geen vervelende misverstanden zoals op Tinder dus!

Download de app voor Android of iPhone.

Secret Stories


Als single moet je af en toe zelf voor je opwarming zorgen. En porno doet het voor veel vrouwen gewoon niet. Mocht je het wel warm krijgt van het lézen van spannende seksverhalen, dan moet je Secret Stories downloaden. Je vindt er verschillende erotische verhalen, geschreven door andere appgebruikers (en dus meestal amateurs). Je kan er ook je eigen seksuele ervaringen of fantasieën neerpennen.

Download de app voor Android of iPhone.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '