Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wij geven je de belangrijkste logistieke tips mee, the rest is up to you.

10 tips voor geslaagde seks in een tent

De redactie

Met het festivalseizoen voor de deur, wordt het hoog tijd om de nodige voorbereidingen te treffen. Hoewel je in eerste instantie naar de weide trekt voor de muziek en het gezelschap van je vrienden, bestaat de kans dat daar plots – tussen de foodtrucks en liters bier – de man van je dromen staat. Moest je besluiten jezelf over te geven aan de aantrekkingskracht, hebben wij enkele tips om jullie stoeipartij in de tent beter te maken. Go get ’em, girl!


Grote tent


Als je op voorhand al weet dat de kans bestaat dat er een tweede persoon in je tent komt kruipen, kan je beter voldoende ruimte voorzien. En als het niet gebeurt, dan heb je gewoon lekker veel ruimte voor jezelf!

Lepeltje-lepeltje


Hoe groot je tent ook is, het blijft natuurlijk een krappe ruimte. Wen dus alvast aan het idee dat je lepeltje-lepeltje moet liggen met je (nieuwe) verovering. Het is overigens ook een goede positie om seks te hebben, het standje is beter bekend onder de naam ‘lazy sideways‘.

Hou het proper


En dan bedoelen we niet enkel de tent zelf. Hou een (liefst niet doorzichtige) zak in je tent om afval (lees: gebruikte condooms) in te doen. De volgende ochtend kan je die heel subtiel deponeren in de dichtstbijzijnde vuilnisbak buiten de tent.

Kampvuur


Deze tip is niet zozeer voor een festival – om de obvious veiligheidsredenen – maar wel een leuk idee voor tijdens het kamperen: bouw een kampvuur. Het is niet enkel superromantisch, maar ook heel handig om marshmallows te smelten. Hmmm!

Snacks


Dat brengt ons bij het volgende puntje: voorzie voldoende snacks! Het is heel normaal om na een fysieke inspanning de munchies te hebben. Noten, gedroogd fruit, crackers en chocolade smaken bijzonder lekker na een ‘workout’ en helpen om krachten op te doen voor de volgende ronde.

Investeer in comfort


Zelfs als je niet van plan bent een tweede persoon uit te nodigen in je tent, is het een goed idee om een goede luchtmatras aan te schaffen. Dan moet je niet slapen op de harde grond. Ook een opblaasbaar kussen is praktisch en makkelijk om mee te nemen.

Location, location, location


Denk goed na waar je de tent opzet indien je van plan bent de horizontale tango te dansen. Zoek naar een strategische locatie waar je geen last hebt van pottenkijkers en luidruchtige feestbeesten die amper slapen.

Geluidsoverlast


Over geluidsoverlast gesproken, denk eraan dat je niet alleen bent op een festivalcamping. Probeer de decibels zo laag mogelijk te houden en als je écht luid bent (niks mis mee natuurlijk, if that’s your style) kan je op een kussen bijten om het geluid te dempen.

Insecten


Insecten zijn een onlosmakelijk deel van de ervaring wanneer je in de buitenlucht slaapt. Vooral wanneer je poedelnaakt bent, is het geluid van een mug die naast je oor zoemt het laatste wat je wilt horen. Hou daarom steeds een insectenspray binnen handbereik!

Breek de tent niet af


Het is al avontuurlijk genoeg dat je seks hebt in een tent, dus probeer geen al te gekke standjes uit in de krappe ruimte. Je wilt immers niet dat het boeltje in elkaar zakt! Deze drie standjes zijn overigens helemaal tentproof.

[td_smart_list_end]

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '