https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© shutterstock

'In plaats van vibraties stuurt het drukgolven uit, waardoor je geen trillend maar een zuigend gevoel ervaart.'

UITGETEST: met dit soort seksspeeltjes kom je binnen de minuut klaarEen Nederlandse auteur schreef in haar nieuwste boek over de fantastische orgasmes die ze kreeg dankzij de ‘Womanizer’. Het ‘zuigend’ seksspeeltje is sindsdien razend populair en Flair-seksperte Elien testte iets gelijkaardigs uit.


Een van de lekkerste orgasmes krijgt ‘S.E.X Dagboek’-schrijfster Heleen van Royen dankzij een speciaal soort seksspeeltje dat je als het ware ‘aftrekt‘. Je zet het toestel immers op je clitoris en het apparaatje begint lekker te zuigen. Onze Flair-seksperte testte het voor je uit!‘De clit is in feite een soort mini-piemeltje‘, vertelde Heleen in de Nederlandse Volkskrant. ‘Je zet de Womanizer over je clitoris heen en je wordt afgetrokken met lucht. Op die manier kom je héél snel klaar, soms zelfs binnen de minuut.’ Je hebt natuurlijk verschillende seksspeeltjes die deze functie hebben. Zo is er naast de Womanizer waarover Heleen het heeft, ook bijvoorbeeld de Satisfyer en die testte onze Flair-seksperte Elien Geboers uit.

‘Intensere stimulatie’


‘Uit eigen ervaring weet ik dat de geruchten kloppen: de Satisfyer of pinguïn zoals ik hem liever noem slaagt er écht in om je binnen de minuut te laten klaarkomen’, aldus Elien. ‘Dat is niet omdat hij loeihard trilt, maar wel omdat hij een nieuwe technologie gebruikt.’

‘In plaats van vibraties stuurt de pinguïn drukgolven uit’, gaat Elien verder. ‘Daardoor geeft de Satisfyer eerder een zuigend dan trillend gevoel én stimuleert hij niet alleen het kleine externe stukje van je clitoris, maar ook het bijna 11 centimeter grote innerlijke gedeelte van je clitoris. Dat betekent dus intensere stimulatie zonder dat je vibrator aanvoelt als een drilboor. Bovendien ziet de pinguïn er ongelooflijk schattig uit en ligt hij heel makkelijk in de hand. Een waar toppertje in je nachtkastje dus.’

Populariteit


Online webshop bol.com merkt dat de populariteit van dergelijke ‘zuigende’ seksspeeltjes de laatste tijd enorm toeneemt. ‘De verkoop steeg met 750 procent’, aldus bol.com in Het Nieuwsblad. De prijs van een Womanizer varieert tussen de 69 en 189 euro. Een Satisfyer haal je dan weer al vanaf 39,95 euro in huis of moeten we zeggen slaapkamer. Veel plezier!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content