https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Body 7 zomerse lekkernijen waardoor je meer zin krijgt in seks

7 zomerse lekkernijen waardoor je meer zin krijgt in seks

Pasta met pesto, iemand?

Er zijn zo van die dingen die nu eenmaal het beste smaken tijdens de zomer. Van vers gemaakte ijsthee tot een fris slaatje of een groot stuk watermeloen. Als we je nu eens vertelden dat die zomerse lekkernijen je libido ook een natuurlijke boost geven? Mooi meegenomen, niet?

1. Watermeloen

Beyoncé had het goed voor toen ze zong ‘I’ve been drinking watermelon‘. Het populaire zomerfruit blijkt een uitstekende manier te zijn om je seksleven te boosten. Het helpt de bloedvaten ontspannen en zorgt ervoor dat ons bloed sneller naar onze geslachtsorganen stroomt, wat de zin in seks kan bevorderen. Klein detail: de stof verantwoordelijk voor dit effect zou zich voornamelijk dicht bij de schil bevinden, je hebt er dus baat bij om zo weinig mogelijk van de schil verloren te laten gaan.

2. Verse ijsthee met gember

Gember helpt niet alleen om je spijsvertering vlotter te doen verlopen en je immuunsysteem te versterken, het is ook algemeen gekend als libidobooster. Maak je volgende homemade iced tea dus maar eens met gemberthee. De pittige smaak werkt bovendien dorstlessend.

3. Rode druiven

Deze vruchten bevatten mineralen die de aanmaak van zowel oestrogeen als testosteron bevorderen. Een plotse toename van deze hormonen kan ervoor zorgen dat je libido een boost krijgt. Van druiven krijg je bovendien ook energie, dus maak je maar klaar voor een wilde nacht. Oh en euh… Als deze regel geldt voor rode druiven, dan ook voor rode wijn, toch?

4. Avocado’s

Ja hoor, ook avocado’s kunnen ervoor zorgen dat je meer zin krijgt in seks. Ze bevatten vitamine B6, wat een bepaald hormoon in ons lichaam helpt te reguleren. Resultaat: meer kans op een piekend libido. Holy guacamoly!

5. Pesto

Althans toch eentje die gemaakt is van look, basilicum en pijnboompitten. Die drie ingrediënten leiden immers één voor één tot meer zin in seks. Look stimuleert de bloedsomloop, wat zorgt voor een hogere gevoeligheid en – hou je vast – krachtigere én langer durende erecties. En ook pijnboompitten en basilicum worden beiden gezien als afrodisiacum. Als je met dat hoge libido nog wilde plannen hebt, kan je misschien wel beter een muntje of twee bij de hand houden.

6. Granaatappelsap

Deze heerlijk verfrissende en dorstlessende vruchtendrank is een krachtige libidobooster. De grote hoeveelheid antioxidanten in granaatappel verhogen de productie van testosteron, bevorderen de bloedsomloop én dragen bij tot een goed humeur. Dat kan alleen maar goed aflopen, denken wij dan.

7. Ijsbergsla

Volgens deskundigen bevat ijsbergsla niet zoveel voedingsmiddelen, in tegenstelling tot andere slasoorten. Wat die wel bevat is opiaat, een stof die onze hormonen helpt te activeren en dus de zin in seks stimuleert. Wie had gedacht dat een zomers slaatje kon leiden tot een stomende sekspartij?

Lees ook: