Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Sexy time!

BEWEZEN: seks voor het slapengaan blijkt dé sleutel tot een goede nachtrust

In slaap vallen – en dan ook nog in slaap blijven – kan een echte struggle zijn. Je wroet van links naar rechts, telt schaapjes, drinkt een kop warme melk, maar niets helpt. Herkenbaar? Dan hebben wij hét ultieme trucje gevonden om in no time naar dromenland te gaan.


Volgens de Australische onderzoekster Michele Lastella helpt een potje seks bij slaapproblemen. Michele onderzocht het verband tussen seks en een goede nachtrust. En wat blijkt? Maar liefst twee derde van de onderzochte personen valt sneller in slaap na een stevige vrijpartij. ‘Als je aan het vrijen bent, denk je (meestal) niet na over je takenlijst, kijk je niet naar je telefoon, en laat je je volledig gaan. Kortom: je voelt je ontspannen’, vertelt Michele aan het tijdschrift ‘Men’s Health’.

Orgasme


Maar het wordt nog beter, want dé beste slaappil zou een orgasme zijn. ‘Na een intens orgasme verlaagt het stressniveau in je lichaam waardoor je je meer ontspannen voelt’, schrijft de website The Advertiser. Dus liefste vrienden, jullie weten wat te doen als het zandmannetje straks nog niet is langsgekomen. Enjoy!

https://giphy.com/gifs/movie-sqy6fvZnaZ9u0

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '