Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© ONLY & SONS

Romantiek in Ijsland!

ZIEN: Sean Dhondt en zijn vrouw Allison zijn dolverliefd in nieuwe campagne voor ONLY & SONS

De redactie

Sean Dhondt (33) en zijn vrouw Allison Scott (28) schitteren in een video voor het Deense mannenmerk ONLY & SONS. Hoewel de opnames plaatsvonden in het koude IJsland, zijn de beelden van het paar hartverwarmend.


Sean Dhondt is al acht jaar gelukkig met de Amerikaanse Allison Scott. Hij is presentator en muzikant, zij is styliste en make-upartiest, maar kan ook handig overweg met een tattoonaald. Nu mogen ze zich daarnaast ook nog eens ontwerper en model noemen.


Het koppel werkte samen met ONLY & SONS om enkele looks te ontwerpen voor de nieuwe voorjaarscollectie van het Deense mannenmerk. Het logo van de collectie is een van de meest persoonlijke tattoos van Sean: een HEART vs. MIND-switch.

HEART vs. MIND

‘De HEART vs. MIND-tattoo (een switch tussen beide woorden die op ‘HEART’ staat) is een van de eerste die ik ooit liet zetten en is me vandaag nog steeds erg dierbaar. Ze herinnert mij eraan dat je jezelf nooit iets kan verwijten als je je hart de bovenhand laat nemen en gaat voor wat je écht wil, in plaats van wat je ratio of anderen je soms ook willen laten geloven’, vertelt Sean.


Aangezien Alli (zoals Sean zijn vrouw liefdevol noemt) regelmatig de T-shirts pikt van haar man, mocht ze de collectie mee helpen ontwerpen. Hoewel het een mannencollectie is, kan ze dus ook perfect worden gedragen door vrouwen.


Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '