Home FASHION & BEAUTY Fashion Vergeet je lief, bij & Other Stories draait valentijn om je beste...

Vergeet je lief, bij & Other Stories draait valentijn om je beste vriendin

Valentijn staat bij & Other Stories dit jaar in het teken van vriendschap. De gezichten van de nieuwe capsulecollectie ‘Rêve Éveillé’ (Frans voor dagdromen) zijn streetstyle superster en muzikante in spe Patricia Manfield en haar bestie en manager Renata Di Pace.

Wat is er leuker dan een deugddoende nachtrust? Yep, wij kunnen ook op niets komen. De ontwerpers bij & Other Stories moeten hetzelfde gedacht hebben, want de valentijnscollectie van het merk is geïnspireerd op dromen en op de magie van slaap, met de toepasselijke naam ‘Rêve Éveillé’ (dat is Frans voor dagdromen).

Parijse boudoir met Perzische sfeer

Om de nadruk te leggen op vriendschap, werden streetstyle favoriet Patricia Manfield en haar bestie en manager Renata Di Pace uitgekozen om model te staan voor de pyjama-geïnspireerde stuks. Nachtkleding is allang niet meer enkel voor de slaapkamer weggelegd, want met de juiste styling kan je een zijden pyjama omtoveren tot een elegante outfit voor overdag.

‘Op pyjama’s geïnspireerde kledingstukken zijn gemakkelijk te dragen en de beste manier om eruit te zien alsof je niet te hard hebt geprobeerd. Het geheim zit hem in de manier waarop je een dergelijke outfit stylet. Draag sleepwear met een fantastisch paar sneakers, combineer het met een hoed en een mooie mantel en veel juwelen. Ik vond het geweldig om dit verhaal te brengen, want ik kon veel qualitytime doorbrengen met Renata, een van mijn favoriete mensen op aarde. Ik beschouw ons als een girlpowerduoteam’, vertelt Patricia Manfield.

Om de sfeer en mysterieuze allure van een Parijse boudoir vast te leggen, vond de fotoshoot plaats in het hotel Le Meurice in Parijs. Het kleurenpalet kreeg dan weer een Perzische sfeer, gaande van diep marineblauw en bourgognerood tot zacht roze, romig wit en goudachtig mosterdgeel.

De capsulecollectie is vanaf 8 februari verkrijgbaar in de winkels van & Other Stories en online op stories.com.

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

[td_smart_list_end]

Lees ook: