Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Courtney Coles via Unsplash

Zomerbar Hondenkoer in Sijsele is the place to be.

WEEKENDTIP: ga daten met je hond tijdens Date My Dog

Annelies Hart

Je hond meenemen op date kan de ideale ijsbreker zijn, maar wat als je bewust kan op zoek gaan naar een andere hondenliefhebber? Een zomerbar in het West-Vlaamse Sijsele organiseert op 10 september Date My Dog. Dé plek om die eerste connectie te voeren, met je viervoeter aan je zijde.

Het is soms wat zoeken naar een zomerbar waar je zonder problemen je viervoeter mee naartoe mag nemen, maar in Hondenkoer in Sijsele is dat net de bedoeling. Deze bar dicht bij Brugge voorziet jou van cocktails en je hondje van alle rest. Je harige vriend is er namelijk de baas!

Een tijdje geleden gaven we je nog vijf redenen om je hond mee te nemen op date en nu kan je die gouden tips zelf in de praktijk omzetten. Zaakvoerder Nicolas Compernolle pakt namelijk uit met ‘Date my Dog’: speeddaten voor single hondenbaasjes.

Ready to mingle?

Nicolas vond zijn vriendin zélf op zo’n event, waar hij naar eigen zeggen meteen verliefd werd op haar én haar hond. Tijd dus om dat geluk in de liefde door te geven aan de singles die in zijn zomerbar komen. Het concept? De honden met een vrijgezellen baasje zullen een strikje krijgen, om aan te tonen dat hun beste vriend ready to mingle is. Op die manier krijgen singles de kans om op een ongedwongen manier een gesprekje aan te knopen.

Zin om je kans te wagen? Dan kan je op 10 september terecht in Hondenkoer voor Date My Dog, van 11u tot 20u.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '