https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je enkele kilo's zou verliezen, zou je er geweldig uitzien.'

Man stuurt Tinderdate een ongelooflijk brutaal lijstje met ‘tips’ hoe ze zichzelf kan verbeteren

Herlinde Matthys

Kimberley had een Tinderdate met een man, die ze daarna niet meer hoorde. Nu – drie maand later – stuurde hij een bericht met daarin een hele lijst ‘tips’ hoe ze zichzelf kan verbeteren.


We maakten het allemaal wel al eens mee: je gaat op date met iemand die je online leerde kennen, maar er is geen klik dus je verdwijnt gewoon uit elkaars leven. Thank u, next. Zo ging het ook bij de vierentwintigjarige Kimberley Latham-Hawkesford. Ze ging iets eten met haar Tindermatch, maar na het afspraakje hoorde ze niets meer van de man. Tot ze plots drie maand (!) later een berichtje van hem kreeg.

‘Je zou beter je lippen laten opspuiten’


Na al die tijd voelde hij plots de behoefte om uit te leggen waarom hij nooit meer iets stuurde naar haar. Ze viel bijna van haar stoel als ze las wat de man schreef. Hij had een volledige lijst opgesteld met ‘tips’ hoe ze zichzelf kan verbeteren, en hoe ze dus hun date had kunnen ‘redden’.

Het bericht bevat maar liefst vijftien eisen, de ene nog erger dan de andere. Sommige gingen over haar uiterlijk, en andere over haar persoonlijkheid of zelfs over haar keuze van eten. ‘Als je wat kilootjes zou verliezen, zou je er zo geweldig uitzien’, ‘Je bent heel bleek, wat zelfbruiner zou je geen kwaad doen’, ‘Je zou beter kledij dragen die flatterend is voor je figuur’, ‘Je zou beter je lippen laten opspuiten’, ‘Je gaf mij geen complimentjes’, ‘Je nam een slaatje, maar ook een frisdrank die veel meer calorieën bevat en die heb jij echt niet nodig’, ‘Praat niet zoveel over je verleden’, ‘Doe iets aan je gevoel voor humor, want je lachte met geen enkele van mijn mopjes’, en zo gaat het maar door.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218933116581494&set=a.1939624132876&type=3&theater

 

Zijn besluit was als ze deze tips van harte zou nemen, dat hij nog een keertje met haar op date wil gaan. Kimberley besloot zijn ongelooflijk arrogant lijstje online te zwieren en de post ging viraal. ‘Stel je voor dat je zoveel van jezelf houdt, dat je dit naar een meisje stuurt drie maanden na een date’, schreef ze bij haar bericht.

‘Ik kan echt niet geloven dat een man dit naar een vrouw stuurt’, aldus Kimberley. ‘Eerst was ik vernederd en mijn zelfvertrouwen kreeg een serieuze deuk. Maar hoe meer ik het lees, hoe grappiger ik het vind. Mijn tip voor hem is om vrouwen met meer respect te behandelen, want zijn gedrag is ronduit walgelijk.’ Amen!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content