Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Pexels

Boswandeling tussen de knisperende blaadjes, anyone?

5 romantische date-ideetjes om het deze herfst extra warm te maken

De redactie

Je wil een gezellige dag doorbrengen met je lief, maar het park is zompig van de regen, de terrasjes zijn ijskoud of opgedoekt en samen gaan zwemmen heeft toch ook wat van z’n charme verloren. Wat te doen? Hier zijn enkele romantische date-ideetjes om je deze herfst toch warm te houden.

1. Fondue

Ideaal voor cheese lovers. Waan je even in een Zwitserse chalet en prop je vol met aromatische kaasjes en stokbrood.

2. Sauna

De sauna, zo’n plek waarvan je elke zomer weer vergeet dat het bestaat. Zonde, want wat is er beter dan een dagje wegsmelten tussen de kolen en vervolgens in het verfrissende water plonzen? Van een hot date gesproken!

3. Samen koken

Of jullie nu samen de simpelste pannenkoeken bakken, een ragout in elkaar flansen of brownies in de oven steken. Niks boven samen achter het fornuis staan. Glaasje rood erbij, et voilà.

4. Herfstwandeling

Een namiddag wandelen op een knisperend, geeloranje bladertapijt en achteraf je koude handen verwarmen aan een heerlijk kommetje pompoensoep; beter dan dit wordt de herfst niet. Raap zeker wat kastanjes om achteraf te poffen bij het haardvuur. Speaking of which...

5. Seriemarathon

Een dekentje, wat kaarsen, een kom popcorn/chips/fruit/chocolade/marshmallows/gepofte kastanjes/jullie zelfgemaakte brownies en je bent klaar om samen een andere wereld in te duiken. Netflix en chill voor het haardvuur?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '