https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

4 dingen die jij en je lief elke dag zouden moeten doen voor een gelukkige relatie

We hebben het allemaal druk, druk, druk en onze romantische relaties zijn vaak de eerste om daaronder te lijden. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Hier zijn 4 dingen die jij en je lief elke dag zouden moeten doen voor een sterke, gelukkige, liefdevolle relatie. Let love rule!

Samen eten

Bijna elke relatie-expert zal het zeggen: Een soort van routine met je lief is zo, zo, zo belangrijk. En dat kan verschrikkelijk moeilijk zijn met jullie drukke leventje en afwijkende agenda’s. De oplossing? Probeer op z’n minst één maaltijd per dag samen te nuttigen. Of het nu die kop koffie bij het ontbijt is, of die pasta tijdens het avondeten: samen eten is hét moment om even te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Verbonden blijven

Zijn jullie de hele dag van elkaar verwijderd? Check ‘s middags even hoe de dag verloopt of wat jullie ‘s avonds zullen eten. Het biedt geruststelling en gezelschap. Zelfs wanneer het druk is en je niet de tijd hebt om meteen te antwoorden, het is het gebaar dat telt.

Lekker kussen

Het is de harde waarheid: zonder fysieke intimiteit vervaagt een romance al snel in gewone vriendschap. En net daarom is het zo belangrijk om elke dag gewoon lekker te kussen. Zo vaak als je kan. Oké, je moet echt niet elke dag een passionele zoensessie inplannen, maar een snelle, zwoele kus kan wonderen doen om je fysieke connectie zo sterk te houden als je mentale.

Samen lachen

‘The more you laugh, the more you love.’ Het is een van de Instagramclichés der Instagramclichés, maar het is wel zo waar! Zelfs in moeilijke periodes is een lach het zoete medicijn dat het allemaal dragelijk maakt. Vind iets dat jullie aan het lachen maakt – een inside joke, een vreemd dansje, een grappige quote uit een van jullie tv-series – en probeer er een plaatsje voor te vinden in jullie dagelijkse routine.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content