Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

2. Een klein berichtje om te laten weten dat je aan hem/haar denkt, kan wonderen doen.

5 dingen die jij en je lief zouden moeten doen voor een gelukkige relatie

We hebben het allemaal druk, druk, druk en onze romantische relaties zijn vaak de eerste om daaronder te lijden. Hoog tijd om daar verandering in te brengen! Hier zijn 5 dingen die jij en je lief zouden moeten doen voor een sterke, gelukkige, liefdevolle relatie. Let love rule!

Samen eten

Bijna elke relatie-expert zal het zeggen: een soort van routine hebben met je partner is heel belangrijk. En dat kan verschrikkelijk moeilijk zijn met jullie drukke leventje en afwijkende agenda’s. De oplossing? Probeer op z’n minst één maaltijd per dag samen te nuttigen als je samenwoont, en toch meerdere per week als dat niet het geval is. Of het nu die kop koffie bij het ontbijt is, of die pasta tijdens het avondeten: samen eten is hét moment om even te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap.

Verbonden blijven

Zijn jullie de hele dag van elkaar verwijderd? Check ’s middags even hoe de dag verloopt, vraag wat jullie ’s avonds zullen eten of stuur dat je aan hem/haar denkt. Dat biedt geruststelling én gezelschap. Zelfs wanneer het druk is en je niet de tijd hebt om meteen te antwoorden, het is het gebaar dat telt.

Dingen apart doen

Hoewel het heel belangrijk is om verbonden te blijven, is af en toe dingen apart doen minstens even noodzakelijk. Of je nu samenwoont of niet: laat jullie sociaal leven niet helemaal met elkaar verweven. Door af en toe eens met je eigen vrienden op stap te gaan of iets alleen te doen, behoud je je eigenheid en zelfstandigheid in een relatie. En je hebt iets om over te vertellen als jullie terug samen zijn.

Kussen

Dit is nu niet bepaald een zware opdracht, maar dat wil niet zeggen dat hij niet cruciaal is voor een goede relatie. Zonder fysieke intimiteit vervaagt een romance al snel in gewone vriendschap. En net daarom is het zo belangrijk om elke dag gewoon lekker te kussen. Zo vaak als je kan. Oké, je moet echt niet elke dag een passionele zoensessie inplannen, maar een snelle, zwoele kus kan wonderen doen om je fysieke connectie zo sterk te houden als je mentale.

Samen lachen

The more you laugh, the more you love. Het is een van de Instagramclichés der Instagramclichés, maar het is wel waar! Zelfs in moeilijke periodes is een lach het zoete medicijn dat het allemaal dragelijk maakt. Vind iets dat jullie aan het lachen maakt – een inside joke, een vreemd dansje, een grappige quote uit een van jullie tv-series – en probeer er een plaatsje voor te vinden in jullie dagelijkse routine.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '