Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

6 sexy date-ideetjes voor een stomende avond

De redactie

Cinema, diner bij kaarslicht... Been there, done that. Deze sexy date-ideetjes zijn een tikje stouter en kan je gewoon thuis doen. Of je nu al jaren een relatie hebt of net aan het daten bent met de man van je dromen: probeer ze uit en beleef de avond van je leven.


 

Feeling hot, hot, hot


Jep, je geeft jezelf he-le-maal bloot. En hoogstwaarschijnlijk blijft het dan niet bij een onschuldige douche. Maar wat is er sexyer dan een heet stortbad? Get clean, of moeten we get dirty zeggen? De beste seksstandjes voor onder de douche? Wij delen ze maar al te graag!

Fifty Shades of Sexy


Kijk samen naar een zinnenprikkelende film à la ‘Fifty Shades of Grey’. Misschien is dat een tikje awkward in het begin – zeker met die blos op je kaken – maar daarna spelen jullie wellicht zelf de avontuurtjes van Christian Grey en Anastasia Steele na. Geen fan van de trilogie? Hier zijn 9 stomende series op Netflix om je porno te vervangen.

 

Sexual healing


Heeft hij stramme spieren van dat uurtje lopen buiten? Vertel hem dan dat je hem wel wil masseren. Steek een kaars aan, neem wat massageolie bij de hand en laat je handen over zijn lichaam glijden. Begin onschuldig bij die stramme schouder, durvers kunnen een tikje verdergaan. In 6 stappen naar de perfecte erotische massage? Dat doe je zo!

 

Ga samen sporten


Volg samen een virtueel lesje bikramyoga. Want geef toe: hem shirtless zien zweten, is beter dan jouw stoutste dromen. Je moet je er natuurlijk wel bij neerleggen dat jij ook staat te zweten als een rund. Trek je mooiste sportbeha aan en flaunt those abs.

Love is sweet


Maak samen een dessertje om het nadien zelf op te eten. Creëer jullie eigen ‘Lady en de Vagebond’-momentje: dop een aardbei in chocolade en stop die in z’n mond. Nog meer inspiratie? De lekkerste zoete receptjes vind je ongetwijfeld bij onze Zondigdag.

We spelen een (stout) spel vanavond


Daag elkaar uit voor een rondje strippoker of een spelletje ‘Waarheid, Durven of Doen‘. Trek je stoutste schoenen aan als het jouw beurt is en vraag bij de ronde ‘Durven’ bijvoorbeeld ‘Durf jij een meisje te kussen op date?’. Succes gegarandeerd. Mag het wat pikanter? Speel dan eens een van deze 7 erotische spelletjes. En nee, je hebt er geen spelbord voor nodig...

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '