Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

8. Je durft niet aan je vrienden te vertellen met wie je aan het daten bent.

8 tekenen dat je met een player aan het daten bent

Annelies Hart

De datingvijver is groot en voor je jouw ideale visje vindt, moet je jammer genoeg eerst wat kikkers kussen. Alleen zitten er aan de oever ook wat adders onder het gras, in de vorm van players. Deze 8 tekenen zouden erop kunnen wijzen dat jij een player aan het daten bent.

Je wordt overweldigd

Een player zal je heel snel en heel expliciet duidelijk maken dat hij/zij je ziet zitten. Je kan er dus een beetje overweldigd door geraken, maar dat wordt gemaskeerd met de nodige dosis charme. Waarom die snelle aanpak? Omdat je dan iets sneller je muren zou laten zakken en hij/zij sneller (tot je bed) toe zal laten. Alleen kan je dit gedrag makkelijk herkennen aan de oppervlakkigheid ervan.

Jij moet alle moeite doen

Ben je dat initiële love bombing-moment voorbij en zien jullie elkaar nog steeds? Dan is de kans groot dat jij vanaf nu alle moeite moet doen. Als jij plots alle dates moet plannen en telkens als eerste contact moet zoeken, mogen er dus wat alarmbelletjes afgaan.

Je bent in de war over zijn/haar gevoelens

Een beetje twijfels hebben, is normaal in (het begin van) elke relatie. Alleen is het bij een player vaak zo dat je compleet in de war bent over zijn/haar gevoelens. Dat is omdat de player je vaak aantrekt en weer afstoot, waardoor je het ene moment denkt dat hij/zij in je geïnteresseerd is, maar dat een dag later weer helemaal weg is.

Loze woorden

Een player heeft vaak de mooiste woorden voor je klaar. Je bent het beste wat hem/haar ooit is overkomen, de liefste, de mooiste, de leukste, enz. Alleen staan al die liefdevolle uitlatingen niet in lijn met hoeveel aandacht je van die persoon krijgt en hoe vaak hij/zij je wil zien als er geen seks aan te pas komt.

Je wordt achtergehouden

De player doet precies dat: playen. Dus aangezien hij/zij vast nog een paar datingpartners heeft, word jij niet voorgesteld aan zijn/haar vrienden en familie. Zij zouden hun mond maar eens moeten voorbijpraten tegen jou, of de player op het matje roepen...

Overmatig flirterig gedrag

Een beetje flirten is niet verkeerd, maar als je datingpartner alsmaar loopt te flirten met anderen als jullie uitgaan, is dat misschien een teken dat je met een player te maken hebt.

De telefoon is off limits

Een beetje privacy is altijd goed, en nodig ook! Maar iets wat een player typeert, is dat hij/zij extreem beschermend is over zijn/haar gsm. Die mag nooit onbewaakt in het zicht liggen, of onvergrendeld op tafel. De player wil namelijk vermijden dat jij ziet naar wie hij/zij nog berichten gestuurd heeft.

Je durft niet te vertellen met wie je aan het daten bent

Niet alle rode vlaggen in deze lijst hebben iets met de player zelf te maken, deze laatste merk je namelijk bij jezelf op. Een player heeft namelijk vaak een reputatie, of je die negeert of niet. Als je merkt dat je ten opzichte van je vrienden of familie niet durft te zeggen met wie je aan het daten bent, laat dat dan een teken zijn dat dit niet helemaal goed zit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '