Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

2. Jullie gaan nooit met ruzie naar bed!

5 dingen die erop wijzen dat jij in een gelukkige (én gezonde) relatie zit

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Natuurlijk zijn er verschillende factoren die een rol spelen in een succesvolle relatie: van wederzijds respect tot die onbeschrijfelijke aantrekkingskracht. Gaan jullie daarnaast nooit met ruzie naar bed? Gefeliciteerd, want dan zijn jullie heel goed bezig. Benieuwd welke andere dingen op een gelukkige relatie wijzen? Je ontdekt ze hier!

1. Jullie ondersteunen elkaars interesses

Even voor alle duidelijkheid: je hoeft echt niet te begrijpen waarom jouw lief zo geobsedeerd is door auto’s. Net zoals zij niet hoeven te snappen waarom jij een moord zou plegen voor dat ticket naar Ariana Grandes concert. Het is dan ook geen must om als koppel van dezelfde dingen te houden, maar het is wel belangrijk om elkaars passie te ondersteunen. Luistert jouw lief actief naar je wanneer je ronduit over je vertelt? Wees dan maar zeker: jullie zijn een perfect team.

2. Jullie gaan nooit met ruzie naar bed

Toegegeven het is erg verleidelijk om het licht halverwege een perfect argument van je lief uit te doen en je om te draaien. Op die manier win je de discussie sowieso, toch? Hoewel de teller dan wel in jouw voordeel mag staan, ga je toch verdrietig of boos slapen en is de kans groot dat je ook zo weer wakker wordt. Doen jullie het licht nooit uit voordat de discussie uitgeklaard is? Geef jezelf én je lief dan maar een schouderklopje.

3. Jullie heb elk je eigen vriendengroep

Elk verliefd koppel heeft uiteraard wederzijdse vrienden, maar dat betekent niet dat jullie je eigen vriendengroep van op school of op de tennisclub moeten verwaarlozen. Jullie kunnen je op zaterdag ook perfect amuseren met je eigen beste maatjes. Bonus: wanneer jullie elk apart naar een evenement gaan of uit eten, hebben jullie de dag nadien elkaar ook heel wat te vertellen. Pijnlijke stiltes? Die kennen jullie duidelijk niet!

4. Jullie vergelijken je niet met andere koppels

Julie en Bert hadden gisteren een romantisch etentje bij dat sterrenrestaurant. Oh en Charlotte en Maxim vieren de feestdagen dit jaar in het prachtige New York. Word jij niet jaloers van bovenstaande situaties? You go girl!  De gelukkigste koppels doen alles op hun eigen tempo en vergelijken zich niet met anderen. Post jij dus geen kiekje op Instagram van jullie weekendje weg? Dan is daar bovendien niets mis mee. Als je een goede relatie hebt, hoef je je helemaal niet virtueel te bewijzen tegenover anderen via sociale media. Zolang jullie zelf maar weten hoe graag jullie elkaar zien.

5. Jullie tonen nog steeds je liefde met kleine gebaren

Zorgt je lief er elke ochtend voor dat je autoruit volledig ijsvrij is voor je vertrekt? Dan mag je er zeker van zijn: jullie zijn een perfect team. Je hebt het misschien niet door, maar al die kleine gebaren die jullie voor elkaar doen, zijn wel degelijk de sleutel tot een goede relatie. Doordat jij regelmatig iets voor je lief doet, word je zelf ook gelukkiger in je relatie. Het toont aan dat jullie elkaar nog steeds waarderen en moeite doen voor jullie relatie .

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '