Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters Agency/PopSocket

Je selfiegame is nooit meer hetzelfde

NIEUW GADGET: de perfecte selfie was nog nooit zo easy

Iedereen kent de struggle wel: op de camera-knop drukken terwijl je je telefoon zo goed mogelijk probeert vast te houden. De meest awkward poses komen boven wanneer we onze selfies proberen te trekken. Dankzij dit nieuwe gadget komt daar een einde aan ! Wij zijn alvast fan van deze lifehack.

Herkenbaar: de perfecte selfie proberen nemen, maar net niet bij de cameraknop geraken, waardoor je een foto met een awkward gezicht krijgt, die uiteraard in de prullenmand eindigt. De selfiestick is een oplossing, maar het kan nog praktischer met PopSockets, de geniale nieuwe smartphonegadgets.

popsocket

 

Dit hebbeding plak je op de achterkant van je telefoon. Perfect voor een stevige grip tijdens selfies, maar ook handig om een filmpje te bekijken op de trein. Bovendien kan je je oortjes ook rond de PopSocket draaien. Celebs kunnen al niet meer zonder deze must have; Gigi Hadid en Kendall Jenner werden al meermaals gespot met de PopSocket. Op de site kan je ook zelf je PopSocket creëren, van luipaardprint en fluoroze tot basic wit. Maak je trouwens geen zorgen over de “bult” op je smartphone. Je kan het gadget gewoon weer plat maken wanneer je het niet gebruikt. Je koopt de PopSocket hier voor slechts € 15,99. Hieronder vind je onze favorieten op Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A photo posted by Pop Sockets UK (@popsockets_uk) on

 

 

 

A photo posted by Pop Sockets UK (@popsockets_uk) on

 

Lees ook:

De Nailbot print je zelf ontworpen prentjes op je nagel

Waarschijnlijk eet jij sushi al je hele leven op de foute manier

FOTO'S: zo zien mensen eruit na enkele glaasjes wijn

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '