Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Irmy Photography

Ze deelt ook haar ultieme tips voor meer zelfliefde in bed.

Sekswerker Mel Meliciousss schrijft een self-love letter aan zichzelf: ‘Ook jij verdient het om met respect behandeld te worden’

De redactie

Jezelf graag zien is niet altijd makkelijk, maar zo mooi als het wel lukt! Flair deelt maar al te graag self-love letters: inspirerende woorden en liefdesbrieven van jezelf, aan jezelf. Voor de Flair Self-Love Summer schrijft sekswerker Mel Meliciousss een liefdesbrief aan zichzelf én deelt ze haar beste self-lovetips.

De self-love letter

Liefste Mel,

Weet je nog toen je op je twintigste een piercing in je foefje liet zetten, omdat je je voor je vulva schaamde? Nu is die piercing vooral een extraatje geworden. De weg die je hebt afgelegd van het haten van je lichaam naar het bewonderen ervan, is fantastisch. Je bent gaan inzien dat elk lichaam anders is – en juist daarom zo mooi.

Je voelde veel schaamte toen je besefte dat je sekswerker wilde worden en je was bang dat iemand dit te weten zou komen. Vandaag ben je sterker dan ooit. Je leerde jezelf graag te zien en besefte dat ook jij het verdient om met respect behandeld te worden. Met je innerlijke kracht ben je eerlijk geweest tegen de buitenwereld en hier sta je dan vandaag. Je doet een job die je graag doet en daarbovenop heb je een paar fantastische vrienden die je steunen door dik en dun.

Ik ben zo trots, omdat je bent gestopt met jezelf te haten en je koos om lief te zijn voor jezelf.

Ik ben zo trots op je! Omdat je bent gestopt met jezelf te haten en je koos om lief te zijn voor jezelf. Af en toe kan het leven je nog van je stuk brengen, maar dat zal je niet tegenhouden om te bereiken waar jij van droomt. Als kind zei je altijd voor de grap: ‘Later als ik groot ben, word ik beroemd.’ En kijk nu. Je bent nog steeds overdonderd door de weg die je aan het bewandelen bent, maar onthou dat goed voor jezelf zorgen altijd op nummer één komt. Blijf geloven in jezelf, neem op tijd je rust en weet dat ik trots op je ben.

Ik zie je graag,

Mel

De self-lovetips van sekswerker Mel Meliciousss

Kom op voor jezelf.

Voor wat jij wil – en vooral ook voor wat je niet wil. Je bedpartner dient je ‘nee’ te respecteren.

Wees lief voor je geslachtsorganen.

Ze zijn uniek en net daarom zo mooi.

Geniet van elkaar.

Probeer tijdens seks niet te focussen op hoe je er op dat moment uitziet en wél op hoe hard jullie aan het genieten zijn van elkaar.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '