Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

'Er is zoveel vrouwonvriendelijk gebabbel over ons. Dat zou nooit gebeuren met een man.'

Sarah Jessica Parker reageert op negatieve commentaren over haar leeftijd

Ysaline Pollet

De opnames van ‘And Just Like That’ zijn afgerond! Vogue mocht met hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker aka Carrie Bradshaw over haar grote terugkeer praten. Al gaf ze niet veel prijs over de ‘Sex and the City’-reboot, maar kaartte ze onder andere wel haar leeftijd aan.

In ‘And Just Like That’ zullen Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis, en dus ook hun personages Carrie, Miranda en Charlotte vrouwen van in de vijftig zijn. En daar kwam helaas commentaar op. Maar uiteraard staan de actrices paraat om haters van antwoord te dienen. In Vogue kaartten SJP en Cynthia de kritieken aan.

Er is zoveel vrouwonvriendelijk gebabbel over ons. Dat zou een man nooit overkomen’, vertelt ze aan Vogue terwijl ze elk woord benadrukt met een klap in de handen. ‘”Grijs haar, grijs haar, grijs haar, heeft ze grijs haar?” Ik zit bij Andy Cohen en hij heeft een volle bos grijs haar, en hij ziet er waanzinnig uit. Waarom is dat voor hem wel oké?’, aldus de ‘And Just Like That’-actrice.

Volgens SJP heeft iedereen heeft wel iets te zeggen, zeker op sociale media. ‘”Ze heeft te veel rimpels, ze heeft niet genoeg rimpels.” Het voelt bijna alsof mensen niet willen dat we perfect oké zijn met wie we zijn, alsof ze er het leuk vinden dat we gepijnigd worden om wie we vandaag zijn. Of we er nu voor kiezen om natuurlijk te verouderen en er niet perfect uit te zien, of dat we iets laten doen om ons beter te voelen. Ik weet hoe ik eruit zie. Ik heb geen keuze. Wat ga ik eraan doen? Stoppen met verouderen? Verdwijnen?’

Ook Cynthia Nixon had een antwoord: ‘Ik vind het net leuk dat we de show niet proberen te verjongen. We nemen ons 21-jarige nichtje echt niet mee’, aldus de actrice. You go!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '