Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Spray away!

MUST HAVE: dit is het ideale product tegen schurende dijen

Die warme temperaturen zijn allemaal goed en wel, maar onze dijen vinden de hitte iets minder prettig. Als we rokjes of jurkjes dragen, schuren onze bovenbenen namelijk vaak tegen elkaar. Hallo, vervelende wondjes! Maar dankzij deze spray van Smoovall zijn die onaangename pijntjes voorgoed verleden tijd. Onze gebeden zijn dus verhoord!


Toegegeven: wij hebben echt al van alles geprobeerd om komaf te maken met onze schurende dijen, van talkpoeder tot deodorant. Helaas helpen die middeltjes niet goed genoeg. Dat probleem klonk ook een Nederlandse ondernemer bekend in de oren. Zijn vriendin had tijdens de zomer vaak last van kleine schaafwondjes, en daarom wilde hij een product op de markt brengen om iedereen daarvan af te helpen. Enter: Smoovall.

Onzichtbaar en kleeft niet


Als je de spray aanbrengt, geeft die je tot vier uur lang bescherming tegen wrijving. Smoovall is onzichtbaar, kleeft niet en laat geen sporen na. Ook zwangere vrouwen mogen het product in hun handtas steken. De handige spray kost 14,99 en is verkrijgbaar via de website van Smoovall. Wij zijn alvast overtuigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '