Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT - deMensen

Wie zich inschrijft voor 'Start to Kamp Waes' krijgt acht weken lang een trainingsschema in zijn of haar mailbox.

Tom Waes zorgt ervoor dat je dit keer je goede voornemen om meer te sporten wél volhoudt

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wil je in 2020 écht meer bewegen? Doe dan mee met ‘Start to Kamp Waes’ en raak dankzij Tom Waes in de beste vorm van je leven.


Op oudejaarsavond werden in heel wat Vlaamse huiskamers opnieuw een pak goede voornemens gemaakt. Sommige zijn daar al van gesneuveld en heel wat andere volgen ongetwijfeld de komende dagen. Eentje dat ieder jaar sowieso terugkomt, is: ‘Ik wil meer bewegen en sporten’. Wil je dat voornemen toch doen slagen in 2020? Dat kan dankzij de hulp van Tom Waes!

Trainingsschema en tips & tricks


Zijn allernieuwste programma ‘Kamp Waes’ kan net dat zetje zijn dat je nodig hebt. En neen, de presentator zal je niet om 3 uur ’s nachts uit je bed komen halen of je acht kilometer laten lopen met twintig kilogram op je rug. Thank God! Die opleiding van de Special Forces is misschien een tikkeltje te hoog gegrepen. Daarom stippelde Dr. Ruud Van Thienen, sportarts aan de KU Leuven, een trainingsschema uit waardoor je na acht weken zonder problemen zou moeten slagen voor de ‘gewone’ fysieke proeven van het leger.

Het enige wat je moet doen, is je hier inschrijven. Je vult je naam, leeftijd en e-mailadres in en vanaf 13 januari krijg je elke dag gedurende twee maanden tips en tricks in je mailbox. Wil je dit jaar écht in de beste vorm van je leven geraken? ‘Awel, ’t is het moment’, aldus Tom Waes. Veel succes!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '